Er is plaats bij Scouting Jeep Vught-Zuid

Bij de scoutinggroepen van de Jeep in Vught-Zuid zijn weer mogelijkheden om mee te doen. Ben je 5 of 6 jaar dan kun je bij de bevergroep. Die heeft wekelijks haar programma op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Voor de jongens van 7 t/m 10 jaar is er de welpen- en voor de meisjes de kaboutergroep. Deze twee groepen hebben hun wekelijkse activiteiten op vrijdagavond van 19.00 tot 20.30 uur. Daarnaast zijn er weekendjes en is er natuurlijk het zomerkamp in de eerste week van de grote vakantie als afsluiting van het seizoen.

Gezelligheid en avontuur
Bij scouting staan gezelligheid en samen avonturen beleven voorop.  Iedere week is het een verrassing wat er te doen is aan spel en beweging. Scouting is creatief: toneel, dans, speuren, bosspelen, ren- en tikspelen,  logeren, uitjes, samen lol maken en nog veel meer.  Benieuwd? Kijk op de website van de Jeep: www.jeep-vught.nl  of nog beter ga gewoon een keer gezellig meedoen.  Laat wel even weten dat je komt kijken via kaboutersjeep@outlook.com, dan krijg je meteen de informatie die nodig is voor die dag. De scoutinggebouwen zijn te vinden op de prachtige locatie aan de Bergenshuizenseweg 4 bij het sportpark Bergenshuizen bij de bossen en de velden in Vught-Zuid.

Gidsen en verkenners
Wie  tussen 11 en 14 jaar is kan iedere week op vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur meedoen bij de gidsen- (meiden) of de verkennersgroep (jongens). Naast de al genoemde scoutingactiviteiten staan hier ook outdoor, zelf koken en bakken, en kamperen op het programma.  Bij de rowans (jongens) en sherpa’s (meiden) van 15 t/m 17 jaar staat het samen de zaken en programma’s regelen centraal. Zij gaan naar het buitenland op zomerkamp. Doe mee, laat je uitdagen en maak nieuwe vrienden en vriendinnen!

Kijk ook bij

Is de egel welkom in uw tuin?

Het gaat slecht met de egel in ons land. Naar schatting is de egelstand de …