Dommelbaorzedurpse fotowedstrijd Ge staot d’r schôn op

Alle Baorzen en Baorzinnen worden uitgedaagd om te laten zien hoe ‘skon gullie d’r op staot’.

Maak een mooie of leuke foto van de grote optocht of kinderoptocht van dit jaar in Dommelbaorzedurp en stuur deze op naar fotowedstrijd.dbd@gmail.com voor vrijdag 17 februari 2018. De bedoeling is een mooie sfeerbeeld te geven van de carnavalsoptochten in Dommelbaorzedurp met als thema ‘Als een sprookje’. De foto’s zullen worden beoordeeld op dynamiek, originaliteit, creativiteit, sfeer en fotografische kwaliteiten. Deelname is gratis en staat open voor iedereen. Iedere deelnemer mag maximaal 10 zelfgemaakte foto’s insturen.

Een jury bestaande uit Dommelbaorzedurp en deskundige fotografen zal de beste of mooiste foto belonen met een mooie prijs. Op Facebook zal een door de jury gemaakte selectie worden getoond waaruit onze online Baorzen een publiekswinnaar kunnen kiezen.

Dit zijn de voorwaarden:

  • De digitale versie van de foto moet uiterlijk op vrijdag 17 februari 2018 gezonden worden naar dbd@gmail.com met vermelding van uw naam.
  • De beelden worden aangeleverd in JPEG van hoge kwaliteit; Dit kan via gewone e-mail, maar bij grote bestanden bij voorkeur via WeTransfer.
  • Een aanduiding van de plaats waar de foto is genomen (bijvoorbeeld een straatnaam, een verwijzing naar gebouw of plaatsnaam).
  • De beelden mogen slechts beperkt digitaal bewerkt worden. De bewerking moet leiden tot een kwalitatief beter beeld. Ze mag niet leiden tot een onnatuurlijk beeld. Beelden moeten met andere woorden een zo getrouw mogelijke weergave zijn van de werkelijkheid.
  • De organisatoren zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke inbreuken op auteurs-, portret- of andere rechten van derden.
  • De inzender stemt ermee in dat de organisatoren de foto’s met vermelding van de naam van de fotograaf vrij mogen afdrukken en publiceren.
  • Foto’s die niet beantwoorden aan het thema of niet voldoen aan de wedstrijdvoorwaarden kunnen door de jury uitgesloten worden.
  • Over de uitslag van de jurering kan en zal niet worden gecorrespondeerd.

Kijk ook bij

Blijf fit in de zomervakantie

Helaas stoppen veel beweegactiviteiten in de zomerperiode. Walking Sports Den Dungen echter niet, want juist …