Carnavalsmiddag voor mensen met beperking

Op zaterdagmiddag 3 februari verzorgen De Dungense Ondernemers een carnavalsmiddag voor mensen met een beperking in de grote zaal van HCR Boer Goossens, Heilig Hart plein in Den Dungen. De zaal gaat open vanaf 13.00 uur en de aanvang is om 13.30 uur. De toegang is voor iedereen gratis.

De mensen met een beperking krijgen een knipkaart waarop gratis snacks worden verstrekt. Er wordt voor alle aanwezigen rondgegaan met gratis snacks. Aan de mensen met een beperking mogen géén alcoholische dranken worden geschonken. Alleen op uitdrukkelijk verzoek van de begeleiders is dit toegestaan. Alcoholvrij bier is niet gratis, evenmin als de drankjes voor de volwassen/begeleiders. Voor alle mensen met een beperking is er aan het einde van de middag om ongeveer 16.30 uur een tas met verrassingen. Deze worden ook afgegeven op vertoon van de knipkaart. De mensen met beperking mogen in principe niet naar buiten zonder toestemming. Het spreekt voor zich dat het aantal begeleiders/ouders in redelijkheid moet zijn en niet bijvoorbeeld 5 op 5 of meer. Er treden diverse artiesten op en een dj. Verder komen de prins, adjudant en zijn gevolg van Cello en de prins, adjudant en gevolg van Den Dungen ook hun opwachting maken. De CV Perketuuters zijn natuurlijk ook aanwezig. Het is een ongedwongen carnavalsmiddag en blijven zitten mag, maar hoeft niet. Mensen met een beperking uit de regio zijn ook welkom, ook een broertje of zusje mag meekomen. Bij binnenkomst eventueel vragen naar Jeanne of Kees Versfeld.

Aanmelden
Aanmelden vóór 25 januari per mail of telefoon, E-mail: cgversfeldbeheerbv@kpnmail.nl, telefoon 06-51191090. Opgeven bezoekers met een beperking en indien nodig aantal begeleiders/ouders. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Kijk ook bij

Hoogtepunt voor G-sporters in Nederland op 2 juni

Op zondag 2 juni vindt het Super-G-toernooi plaats, het grootste multi-sportevenement in Nederland. De deelnemers …