Breien en haken voor goed doel in Rode Rik

Ruim 25 actieve deelnemers breien of haken vol overgave mooie gekleurde sjaals. In de Rode Rik, de Molenhoek of thuis als mensen dat liever willen. Deze sjaals zijn voor een goed doel. Een mooie gedachte. Hiervoor is contact gezocht met Vincentiusvereniging Vught. Mocht u mee willen doen of nog wol over hebben? Alle hulp is welkom!

“De eerste oproep voor wol zorgde voor een stormloop aan reacties”, vertelt Arno van der Lee, beheerder van de Rode Rik enthousiast. “Aan tassen met bolletjes wol en aan mensen die mee willen doen. Echt geweldig. Het gaat zo goed dat de wol al bijna op raakt, vandaar dat we nog een oproep doen.” De gekleurde sjaals worden door Vincentiusvereniging Vught, samen met de Kerstpakketactie, overhandigd aan mensen die deze sjaals èn warmte goed kunnen gebruiken. Hiervoor zijn meer dan 300 sjaals nodig. Vincentiusvereniging Vught was uiteraard erg blij met dit initiatief.

Wol beschikbaar?
Wilt u meedoen? Of hebt u wol beschikbaar? Neem dan contact op met Arno van der Lee via telefoonnummer 06-51747525.
De wol kunt u gedurende de openingstijden van de Rode Rik, in ieder geval elke ochtend, met uitzondering van maandag, afgeven bij de Rode Rik. Als dank voor uw hulp  wordt u een gratis kopje koffie of thee aangeboden.

Kijk ook bij

Open dag Museum Romeins Halder op 21 april

Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan is de wisselexpositie in Museum Romeins Halder nu gewijd …