Actieve mensen met bruisende ideeën zijn altijd welkom

Binnenkort viert ‘Spontaan Den Bosch’ het 15 jarig bestaan. Spontaan is een laagdrempelig activiteiten- en gezelligheidsnetwerk uit de wijde omgeving van Den Bosch van vooral veertigers, maar ook dertigers en vijftigers, die samen leuke dingen ondernemen. Dat kan variëren van terrasje pikken tot darten en van kokkerellen tot volleyballen. Deze activiteiten organiseren de leden zelf, daarom zijn nieuwe actieve mensen met bruisende ideeën altijd welkom!

In de 15 jaar dat ‘Spontaan Den Bosch’ bestaat is het uitgegroeid tot een groep van mensen met diverse achtergronden, al dan niet in een relatie en/of met kinderen. Je zou het meer een grote vriendengroep kunnen noemen, waar iedereen welkom is. Door de grote diversiteit van mensen kun je makkelijker dingen samen doen met iemand met dezelfde interesses.

Leden organiseren activiteiten
Om een activiteit te organiseren maak je een evenement aan in de Facebook groep van ‘Spontaan’. Het aantal mensen dat aan activiteiten meedoet, varieert. Voorbeelden zijn: volleyballen, terrasje/filmpje pakken, picknicken, mountainbiken, motorrijden en Risken. En natuurlijk wordt er ook sinterklaas, carnaval en oud & nieuw gevierd. Zo divers als de mensen, zo divers zijn de activiteiten. Het 15-jarig bestaan wordt gevierd met een feest op 9 september. Vier het mee! Aanmelden kan nog tot 4 september. Kijk op de facebook pagina voor meer informatie.

Aanmelden of eerst sfeer proeven
Aanmelden kan op de Facebookpagina van ‘Spontaan Den Bosch’. Als je eerst van de sfeer wil proeven, dan kun je elke eerste zondag van de maand aanhaken vanaf 16.00 uur bij de maandelijkse borrel in de Keulse Kar in Den Bosch. Het lidmaatschap van ‘Spontaan Den Bosch’ is gratis.

Kijk ook bij

Hoogtepunt voor G-sporters in Nederland op 2 juni

Op zondag 2 juni vindt het Super-G-toernooi plaats, het grootste multi-sportevenement in Nederland. De deelnemers …