Fotografie door @[578808352273760:De Vaste Clique]

1 oktober in Lambertuskerk Vught: Grote Najaarsproeverij Vughtse Wijnkoperij

De Vughtse Wijnkoperij houdt traditioneel in oktober haar Grote Najaarsproeverij. Daar worden alle nieuwe inkopen gepresenteerd. Dit jaar is gekozen voor  een nieuwe opzet van de proeverij. De dag wordt gehouden op 1 oktober in de Lambertuskerk in Vught.

De proeverij start om 13.00 uur met een Masterclass Salentein voor een beperkt aantal mensen.  Je kunt je hiervoor apart inschrijven. Er zijn geen kosten aan verbonden. De Masterclass wordt vanuit het huis Salentein verzorgd; diverse wijnen van dit mooie huis worden toegelicht en doorgeproefd. De Masterclass is op voorinschrijving.

80 wijnen

De proeverij volgt om 14.00 uur. Vijf verschillende importeurs presenteren maar liefst 80 wijnen. Ook is er een tafel met Port & Madeira en er zal ook een tafel door de Kaasstulp bemand worden. De proeverij is op inschrijving. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Om 17.30 uur wordt afgesloten met een Empty-the-Bottles diner, op inschrijving en tegen betaling vooraf van  45 euro. Alle proefflessen vanuit de proeverij worden op tafel gezet, zodat deze met verschillende gerechten nog eens teruggeproefd kunnen worden! Mike Redding bereidt 8 gerechtjes, passend bij de verschillende wijnen.

Voor info en inschrijvingen info@vughtsewijnkoperij.nl of 073-6562455.

Kijk ook bij

Hoogtepunt voor G-sporters in Nederland op 2 juni

Op zondag 2 juni vindt het Super-G-toernooi plaats, het grootste multi-sportevenement in Nederland. De deelnemers …