Home / Nieuws / Politiek / VVD zoekt mooie initiatieven voor groen-blauwe handdrukken van € 500,-
Patisserie De Rouw
Uitreiking blauw-groene handdruk aan Peka Kroef in februari 2019

VVD zoekt mooie initiatieven voor groen-blauwe handdrukken van € 500,-

De Groen-blauwe handdruk, bestaande uit een bedrag van € 500,-, is de aanmoedigingsprijs van waterschap Aa en Maas voor bijzondere projecten of initiatieven met een maatschappelijk raakvlak met water. Denk daarbij aan klimaat, duurzaamheid, natuur of beleving. In totaal acht prijzen wordt vanuit de vier regionale commissies, toegekend aan inwoners, (agrarische) bedrijven of werkgroepen/verenigingen. De VVD roept u op om een mooi initiatief ‘boven water te krijgen’ en bij de partij aan te dragen.

Meedoen?
Jaarlijks worden er door het waterschap mooie maatschappelijke initiatieven beloond uit de voordrachten die de leden van de regiocommissie kunnen doen. Als VVD betrekken wij u hierbij en roepen u op om ons een bijzonder initiatief, bij u in de straat, dorp, stad of vereniging aan te rijken met een korte motivering. Wij zullen dit initiatief inbrengen in de regiocommissie en het voorstel toelichten. De acht winnaars ontvangen de groen-blauwe handdruk van 500 euro. Meedoen? Stuur uw initiatief gemotiveerd aan: info@vvd-aaenmaas.nl of kijk op onze website: www.vvd-aaenmaas.nl.

De uitreiking van de groen-blauwe handdruk aan het bedrijf Peka Kroef in februari 2019 door de regiocommissie in district Raam. Peka Kroef ontving de prijs voor haar verdiensten op het gebied van circulair ondernemen. Zij streven ernaar het milieu neutraal te behandelen. Ook is het bedrijf actief op het gebied van hergebruik van proceswater en onderzoek naar de mogelijkheid om een bijdrage te leveren om droogteverschijnselen in de omgeving te verminderen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Mark du Maine lijsttrekker VVD bij komende verkiezingen

Tijdens de ledenvergadering van de VVD hebben de leden unaniem Mark du Maine gekozen voor …