Jij? De politiek in!

De voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 zijn volop gestart. Het bestuur en de kandidatencommissie van PvdA-GroenLinks Vught en Cromvoirt zijn op zoek naar mensen die zich actief willen inzetten voor de partij, dit kan zijn als raadslid, in de steunfractie of als vrijwilliger in de campagne. Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich melden.

In november 2017 stelt PvdA-GroenLinks haar nieuwe kieslijst vast voor de gemeenteraadverkiezingen van maart 2018. De kandidatencommissie onder leiding van oud-wethouder Ben Brands is nu actief op zoek naar een brede vertegenwoordiging uit Vught en Cromvoirt. Daarvoor is PvdA-GroenLinks actief op zoek naar mensen die betrokken willen worden bij het wel en wee op gemeenteniveau in een brede context. Dat kan veel meer zijn dan verkiesbaar zijn als raadslid! In een steunfractie actief zijn, burgerraadslid worden, input geven voor het verkiezingsprogramma, deelnemen in een van de werkgroepen en nog meer mogelijkheden die vaak onbekend zijn. Heb je interesse? Laat het weten via info@pvda-gl.nl of spreek een van de raadsleden of bestuursleden aan.

Informatiebijeenkomsten
PvdA-GroenLinks is een lokaal samenwerkingsverband van de Vughtse afdelingen van de Partij van de Arbeid en GroenLinks. Beide partijen organiseren ook landelijke bijeenkomsten voor geïnteresseerde die meer te weten willen komen over hoe de politiek werkt. Op zaterdag 17 juni houdt GroenLinks in Utrecht een landelijke bijeenkomst van 13.00 tot 17.00 uur met een gevarieerd programma onder de titel: ‘Jij? De politiek in!’ Zaterdag 24 juni houdt de PvdA in Den Bosch de Brabantdag van 10.00 tot 16.00 uur met veel informatie en workshops over de landelijke en gemeentelijke politiek. Ook kun je daar informatie inwinnen over de leergang die de PvdA heeft voor aankomende raadsleden.

Spreken met Dijsselbloem
Op beide bijeenkomsten zijn landelijke en lokale politici aanwezig waarmee je in gesprek kunt gaan. Zo zal in Den Bosch Jeroen Dijsselbloem om 13.00 uur spreken met geïnteresseerden. Uiteraard zullen ook actieve leden van PvdA-GroenLinks aanwezig zijn waarmee je over de Vughtse mogelijkheden kunt praten. Opgeven voor deze bijeenkomst(en) kan ook door een email te sturen aan: info@pvda-gl.nl waarin je aangeeft voor welke bijeenkomst(en) je interesse hebt. Als je wel interesse hebt maar bent verhinderd, laat dat dan ook weten, dan wordt er contact met je opgenomen. Meer informatie over PvdA-GroenLinks Vught en Cromvoirt is te vinden op www.pvda-gl.nl.

Kijk ook bij

Vught kan tegenvallers opvangen zonder rigoureus te bezuinigen

In de raadsvergadering van donderdag 4 juli debatteerde de Vughtse raad over de Kadernota. Via …