Peuterspeelzalen Vught, het beste voor je peuter!

Er is weer plek, meld je tweejarige nu aan

Als ouder/verzorger wil je het beste voor je kind. Genoeg ruimte om lekker te spelen en volop kansen voor een goede ontwikkeling. Op sociaal vlak én intellectueel vlak. Daarom besteden de HBO-geschoolde pedagogisch peuterleidsters van de Peuterspeelzalen in Vught extra veel aandacht aan de ontwikkeling van het jonge kind.

Is dit (bijna) twee jaar? Dan kun je het nú aanmelden voor een paar speelse en leerzame uren op een van de zes peuterspeelzaal locaties. Terwijl je kind zich 3,5 uur met andere kinderen vermaakt, heb jij als ouder/verzorger even tijd voor jezelf. Bang voor de kosten hoef je niet te zijn. Je krijgt áltijd een vergoeding; óf via de kinderopvangtoeslag óf via de inkomensafhankelijke ouderbijdrage van gemeente Vught. Op de site www.peuterspeelzalenvught.nl wordt dit per gezinssituatie uitgelegd. Daar kun je je kind ook direct aanmelden/inschrijven. Heb je nog vragen of wil je de zalen zien? Bel dan met directeur, Joske Jansen: 073 6565923.

Goede begeleiding
Op elke peuterspeelzaal zijn altijd minimaal twee goed opgeleide, pedagogisch leidsters aanwezig. Samen begeleiden zij het spelen en leren van de peuters en (bijna) kleuters. Ze zingen liedjes met de groep, helpen met het maken van puzzels, kijken of het kind interesse heeft in het leren van woordjes of rekenen en bieden volop de ruimte om te ontdekken hoe het is om lekker in de groep te spelen.

Voor- en vroegschoolse educatie
Natuurlijk wordt je regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van je peuter. Ook krijg je advies als de leidsters merken dat je kind extra hulp nodig heeft in de vorm van logopedie en dergelijke. Daarnaast krijgt élk kind standaard voor- en vroegschoolse educatie (VVE) bij de Peuterspeelzalen in Vught. Dit biedt extra mogelijkheden om de (taal-) ontwikkeling van je kind te stimuleren en maakt hét verschil tussen de zorg die je kind op de kinderopvang krijgt. Joske Jansen: “Twijfel je nog? Bel ons dan, we vertellen je graag meer over onze passie: het kind al spelend het beste uit zichzelf te leren halen!”

Kijk ook bij

Wie maakt het mooiste creatieve nestkastje?

Oproep aan jeugd van 6 t/m 12 jaar De jaarlijkse vogelshow van de Vughtse vogelvereniging …