Open Huis Maurick College

Zaterdag 26 januari van 10.30 tot 14.00 uur

Medewerkers en leerlingen van het Maurick College nodigen de leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders uit om op zaterdag 26 januari te komen kennismaken met de school. Het Open Huis start om 10.30 uur. De algemene informatieronden zijn van 10.45-11.15 uur, van 11.45-12.15 uur en van 13.00 tot 13.30 uur. Bij binnenkomst worden de bezoekers o.a. ontvangen door rector Huub van der Linden en leerlingen die u verder wegwijs zullen maken tijdens het Open Huis.

Tweejarige brugperiode
Het Maurick College heeft, naast de niveaus vmbo-bb/kb en vmbo-t, een tweejarige brugperiode voor de niveaus vmbo-t/havo en havo/vwo. In deze brugklassen krijgen de leerlingen tijd en ruimte om zich optimaal te ontwikkelen. Het is mogelijk voor leerlingen om op basis van hun resultaten, werkhouding en belangstelling door te stromen naar een hoger niveau in het tweede jaar.

Het gymnasium
De leerling start vanaf klas 1 met het gymnasium en maakt meteen kennis met de klassieke wereld door middel van de lessen Latijn en antieke cultuur.

Inschrijven meeloopdagen of doe-middag
Toekomstige leerlingen voor vmbo/havo/vwo/gymnasium kunnen deelnemen aan een van de meeloopdagen op 6, 13 of 20 februari. Inschrijven hiervoor kan vanaf 26 januari via www.maurickcollege.net of tijdens het Open Huis in het forum. De doe-middag voor de toekomstige leerlingen van vmbo bb/kb vindt plaats op 30 januari. Inschrijven kan op het Zorgplein tijdens het Open Huis of vanaf 26 januari via www.maurickcollege.net.

Fiets
In verband met de te verwachten drukte, verzoekt de directie van het Maurick College u, indien mogelijk, met de fiets te komen. Het adres: Maurick College, Titus Brandsmalaan 1, 5262BS Vught, telefoon 073-6562302. www.maurickcollege.net.

Kijk ook bij

Daphne Kessels nieuwe jeugdbestuurder Waterschap De Dommel

Daphne Kessels uit Best is op woensdag 3 juli benoemd tot de nieuwe jeugdbestuurder van …