Nog enkele plaatsen vrij bij insectencursus IVN Oisterwijk

In voorgaande jaren heeft IVN-Oisterwijk met enorm groot succes een insectencursus gegeven. De fascinerende levensvormen, overlevingsstrategieën en hun zintuigprestaties waren voor veel cursisten een eyeopener en hebben hun inzicht en beleving in de natuur door deze cursus sterk vergroot. Wederom gaat IVN-Oisterwijk deze cursus aanbieden.

De cursus bestaat uit 8 theorielessen die op maandagavond in Oisterwijk worden gegeven. Daarnaast zijn er 4 excursies op zaterdagochtend. Voor de echte liefhebbers is er op één vrijdagavond een nachtvlinderexcursie. Een uitgebreide cursusmap en enkele attributen zijn bij de cursus inbegrepen. De cursus wordt gegeven door de bekende bioloog Rini Kerstens, bijgestaan door een enthousiast cursusteam.

We starten op 26 maart en eindigen met de laatste excursie op 30 juni. Is uw interesse gewekt en vindt u het leuk om insecten in uw eigen omgeving te leren herkennen? Dan willen wij u graag verwelkomen. Verdere gegevens vindt u op de website www.ivnoisterwijk.nl onder Cursussen, vervolgens Insectencursus. U kunt ook informatie opvragen via telefoonnummer 06 51 49 45 29 of via ajwillems@ziggo.nl.

Kijk ook bij

Lezing en workshop natuurfotografie

Hou jij van fotograferen en ben je dol op de natuur? Lees dan direct verder! …