De kinderen hebben laten zien dat er door goede samenwerking de mooiste dingen tot stand komen

Lichtstraatdag ondanks regen een geslaagde dag!

De vraag op OJBS De Lichtstraat was vorige week: hoe ver gaan jullie om de doldwaze opdrachten uit het te gekke spel Crazy 88 tot een goed einde te brengen? We trotseerden de regen en konden gelukkig ook in school en De Kwebben terecht. We kunnen zeggen dat het ons is gelukt!

Crazy 88 is een doorgedraaid, hilarisch en superspannend spel. Het spel is speelbaar voor alle leeftijden, in allerlei combinaties.
Gewapend met een ouder/leerkracht met een mobiele telefoon, een lijst met opdrachten en een tasje met wat attributen struinden we de school en de directe omgeving af voor het volbrengen van de meest leuke opdrachten ooit. Dit spel vergde creativiteit, enthousiasme en bovenal veel goede zin. Samen met je groepje bracht je zoveel mogelijk opdrachten tot een goed einde.

De leukste foto’s werden geappt naar Michiel op school. Deze ouder maakte van al deze beelden een leuke compilatie. Deze hebben we ter afsluiting met zijn allen in de hal aan het einde van de ochtend bekeken. Hieruit volgde nog een prijsuitreiking voor het groepje met de meest goed volbrachte opdrachten en de meest creatieve uitwerking van een opdracht.

Nou, dat we snel en creatief zijn op de Lichtstraat, dat hebben we bewezen! De kinderen hebben laten zien dat er door goede samenwerking de mooiste dingen tot stand komen.

Door deze zeer geslaagde dag hebben wij het schooljaar samen toch heel zonnig afgesloten.

Kijk ook bij

Piramide houdt sponsorloop voor Dream4Kids

Op woendag 8 mei laten de bijne 340 jongens en meisjes van openbare basisschool De …