LEFH houdt Speelgoedbeurs

Op zaterdag 10 november houdt LEFH, Local Entertainment Factory Helvoirt, opnieuw een grootse speelgoedbeurs. Deze zal net als vorige jaren gehouden worden in het HelvoirThuis. De opbrengst zal volledig naar LEFH gaan, naar de Helvoirtse jeugd!

Na het geweldige succes van de afgelopen zeven jaar wordt ook dit jaar de gezellige Speelgoedbeurs van LEFH georganiseerd. Diverse soorten gebruikt speelgoed worden te koop aangeboden, vaak voor spotprijsjes. De deuren zullen om 10.00 uur openen en om 15.00 uur weer sluiten. Dit jaar hebben de ondernemers uit Helvoirt ook weer allerlei gloednieuwe spullen aangeboden die de bezoekers kunnen winnen door mee te doen aan de spannende loterij! Van de opbrengst is 40% voor de verkopende partij, 60% is voor LEFH. Hebt u speelgoed waar niemand meer mee speelt, maar dat nog in té goede staat is om weg te doen of weg te geven? Geef uzelf dan op via: speelgoedbeurs@lefh.nl! Meer informatie, over deelname, kunt u vinden op www.LEFH.nl.

Over LEFH
Local Entertainment Factory Helvoirt is de moderne opvolger van Jong Nederland. Inmiddels bestaat LEFH alweer zeven jaar en organiseert elke twee weken groepsavonden, waarbij de ‘moderne’ activiteiten centraal staan. Hierbij is te denken aan tafelvoetbal, de Wii en Playstation, maar ook koken, knutselen en quizzen. Eveneens komen wisselende bijzondere activiteiten zoals een escaperoom aan bod. Daarnaast wordt voor de leden jaarlijks een grootse zomerkamp georganiseerd en gaan alle groepen een weekendje weg! Naast deze activiteiten is het doel van LEFH om langdurige samenwerkingsverbanden te zoeken met andere (jeugd)organisaties om evenementen te organiseren. Hierbij valt te denken aan de diverse sportverenigingen in het dorp, Jeugdcarnaval Helvoirt en KinderVakantieWerk Helvoirt. LEFH is onderdeel van stichting D’n Inbreng (voormalige HOJ, de Helvoirts Organisatie voor de Jeugd) en Jeugdhuis D’n Inbreng is het thuishonk.

Kijk ook bij

Fotowedstrijd voor jongeren

Het Vughts Museum viert dit jaar zijn vijftigjarig bestaan. Daarom organiseert het museum een aantal …