Kindermusicalgroep zoekt enthousiaste leden

In september begint kindermusicalgroep Abracadabra aan een nieuw seizoen. De groep, die eerder dit jaar musicals opvoerde in de Speeldoos en bij zorgtuinderij De Scheve Schup, is nog op zoek naar kinderen die graag mee willen spelen.

Vanaf 19 september wordt er gewerkt aan ‘De koning komt!’, een nieuwe musical waar kinderboekenschrijfster Monique van der Zanden aan meewerkte. Deze musical zal in april worden uitgevoerd. De repetities vinden plaats op dinsdagen van 18.30 tot 19.45 uur bij ‘In de Roos’ aan de Zuiderparkweg in Den Bosch. Iedereen doet mee. Voor de musicals van Abracadabra hoeven kinderen geen auditie te doen of speciaal talent te hebben, alle kinderen tussen 6 en 12 jaar zijn welkom om mee te spelen.“ Dat is juist de kracht van onze groep,” vertelt

Bart van der Zanden, die de kinderen begeleidt. “Dat niet het acteer of zangtalent, maar enthousiasme voorop staat. Ieder kind kan een bijdrage leveren aan de musical, als hij of zij daar maar de ruimte voor krijgt. Wij maken onze musicals opmaat voor de kinderen, niet andersom. Dus mogen de kinderen zelf mee nadenken over hoe het spel eruit zal zien. Ze leren spelen, zingen, dansen en maken zelf het decor en de rekwisieten. Tijdens de voorstelling zijn alle kinderen zoveel mogelijk op het toneel en zo min mogelijk in de coulissen.” Aanmelden kan via www.abracadabra-online.nl meedoen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bart van der Zanden via telefoonnummer 06-28288411.

Kijk ook bij

Line-up Jazz in Duketown 2023 bekend

Van 26 t/m 28 mei vindt de 49e editie van Jazz in Duketown plaats! Ook …

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.