Het MOVE Vught voetbalfestijn

Voetballen bij meer dan 30 graden? Laat dat maar aan MOVE Vught over! Op die o zo warme 21ste juni toverde MOVE een zinderend Lidwinaveld om in een spetterend voetbalfestijn. Super cool én lekker koel met maar liefst 70 enthousiaste jonge deelnemers.

De bal ging rond en voor de variatie ook door het doek, tegen de flessen en op de lat. Maar vooral de huizenhoge opblaasattracties ‘voetbaldarts’ en het ‘stropdasschieten’ daagden de trappertjes uit tot grootse sportieve prestaties. Een uitdaging die de kinderen graag aangingen. Mét succes!

Tobbedans
Onder die brandende zomerzon, is een stukje verkoeling natuurlijk een vereiste. MOVE had aan alles gedacht. Er waren tonnen met water en een fijne sproeier voor een heerlijke ‘opfrissing’. En als absolute uitsmijter voor de kinderen was er de ‘Tobbedans’: een grote helling, waar de kinderen met een band vanaf kunnen glijden en die eindigt in een heerlijk fris waterbad. Waterpret ten top.

Samen staan we sterk
MOVE Vught zoekt, waar en wanneer het kan, de samenwerking. Samen zijn we in Vught en Cromvoirt tot veel meer in staat. Ook het voetbalfestijn was weer het resultaat van een gezamenlijke inspanning met bijdragen van Real Lunet, de Parochie Vught Zuid en de gemeente Vught. “Beste partners, hartelijk dank voor jullie steun.”

Vervolgprogramma
MOVE heeft drie evenementen gehad, er zijn er nog twee te gaan. En wat voor twee! Op 5 juli is het CampingFun. Dan is er een week ‘rust’ voor de kinderen waarin MOVE alles voorbereidt voor de daverende Fun2Move – ZomerFun.

Fun2Move Zomerfun
In de eerste vijf weken van de zomervakantie houdt MOVE Vught iedere dinsdag en donderdag tussen 10.00-12.00 uur te gekke sport- en beweegactiviteiten. Je vindt de Fun2Move Zomerfun elke week op het Lidwinaveld met allerlei leuke en uitdagende spellen. Er is altijd iets voor je bij, ook als je geen fanatieke sporter bent.  En… je kunt gratis meedoen!

Gratis en voor iedereen
Regelmatig krijgt MOVE de vraag wat de deelname kost. Het is echt waar, alle activiteiten van MOVE Vught zijn helemaal gratis. Je hoeft dus géén geld mee te nemen, alleen maar sportkleren en goede zin! Wil je weten wat MOVE Vught nog meer doet kijk dan op de website en volg MOVE op Facebook.

Lidwinaveld is geen uitlaatplek
Het is heel vervelend, maar de jongens en meisjes die deelnemen aan de activiteiten van MOVE komen nog regelmatig hondenpoep tegen op het Lidwinaveld. Dat is jammer, want het Lidwinaveld is een fantastisch sportveld, als het schoon is. MOVE Vught verzoekt  hondenbezitters daarom vriendelijk gebruik te maken van de hondenuitlaatplek bij het Lidwinaveld. En gaat het eens mis op het veld zelf, ruimt u het dan even op! De vele jonge sporters zijn u dankbaar.

Kijk ook bij

Hoogtepunt voor G-sporters in Nederland op 2 juni

Op zondag 2 juni vindt het Super-G-toernooi plaats, het grootste multi-sportevenement in Nederland. De deelnemers …