The Explosion Rockets 2e keer in AHOY Rotterdam

The Explosion Rockets staan voor de 2e keer in AHOY Rotterdam. Zij geven alvast een voorproefje in Party Center Denziz in Boxtel op zaterdag 24 februari.

The Explosion Rockets hebben afgelopen jaar een prima visitekaartje afgegeven toen zij een spetterend optreden gaven in Ahoy Rotterdam. Afgelopen week ging de telefoon in huize Sens aan de Beneluxlaan in Boxtel. Of The Explosion Rockets opnieuw een optreden zouden willen verzorgen op zondagmiddag 25 november. Dit keer niet één uur optreden, maar liefst 2 sets van elk 45 minuten. Er moest nog wat geregeld worden met De Kentering in Rosmalen, waar een optreden op deze zondagmiddag stond gepland. Dit optreden kon gelukkig naar een paar weken later worden verschoven, zodat The Rockets ja konden zeggen tegen de organisatie in Rotterdam.

Zaterdag 24 februari kunt u ook in de regio genieten een van de meest gevraagde rock ‘n’ rollbands in Nederland. Ook dit jaar staan The Explosion Rockets in het Party Centrum Denziz aan de Stationsstraat 69 in Boxtel. Denziz heeft een prachtige fiftieszaal met een goede akoestiek.

The Explosion Rockets
De van oorsprong Vughtse band speelt de laatste tijd steeds minder in Brabant omdat ze in heel Nederland gevraagd wordt. Steeds komen er nieuwe locaties bij in binnen- en buitenland. De band maakt muziek zoals die in de fifties en sixties klonk en gemaakt werd. Het publiek vindt dit fantastisch, het voelt zo vertrouwd! De nummers worden volop meegezongen. Ook de uitstraling van de band op het podium is super enthousiast, wat meteen overslaat op de zaal. Ruud Kuijpers is niet alléén de zanger maar ook een prima entertainer die het publiek meeneemt naar de muziek uit de Golden Years. The Rockets weten de zaal 4 uur lang te boeien vanaf de eerste tot aan de laatste noot. Ook de dansvloer stroomt bij de eerste klanken vol met dansers. The Explosion Rockets hebben een grote schare fans die de band op handen draagt en overal volgt. Laat u eens verrassen door The Explosion Rockets en kom genieten van muziek van o.a. Elvis, Buddy Holly, Cliff Richard en the Shadows. Meer info www.explosionrockets.nl.

Kaarten
De zaal in Boxtel gaat om 19.30 uur open, het optreden start om 20.30 uur. De kaartvoorverkoop loopt al goed. Kaarten kosten slechts € 8,-. Aan de zaal kosten ze € 10,-. Bestellen kan via telefoon: 06-45928586 (Thom Sens, Beneluxlaan 32 Boxtel) en telefoon: 06-34.34.85.94 (Cees Veenstra).

Kijk ook bij

Orgelconcert in de Sint-Jan op 4 juni

Op dinsdag 4 juni bespeelt Véronique van den Engh het Groot Orgel van de Sint-Janskathedraal. …