Talenten gezocht!

Nederlanders doen voornamelijk vrijwilligerswerk waarin zij hun talent voor organiseren, zorg of een luisterend oor bieden kwijt kunnen. Dat blijkt uit een onderzoek onder de vrijwilligers, die  ingeschreven staan  op het platform NLvoorelkaar.

De 40.000 gebruikers van het platform geven verder aan creativiteit, vrolijkheid, groene vingers en twee rechterhanden in te willen zetten. Maar er is ruimte voor elk soort talent. Ook in Vught wordt gezocht naar talenten.

Talent voor het repareren van fietsen?
Vanaf begin april Is Welzijn Vught begonnen om statushouders te helpen met het repareren van hun fiets. Ze willen hen leren om kleine reparaties aan hun fiets zelf te kunnen maken. Dit doen ze op dinsdagochtend tussen 09.30 en 12.00 uur. Ze zoeken een vrijwilliger die handig is in het repareren van fietsen en dit ook aan andere wil leren. Je werkt samen met andere vrijwilligers.

Talent voor autorijden?
De Kringloopwinkel van de Vincentiusvereniging Vught is op zoek naar chauffeurs. De chauffeur rijdt in de ochtenden en haalt en brengt spullen van de Kringloopwinkel. Ben je geïnteresseerd en heb je één of meerdere ochtenden in de week tijd om te helpen?
Talent voor helpen bij activiteiten?

MOVE Vught organiseert de MOVE Sportzomer met veel leuke sportieve activiteiten voor de Vughtse jeugd. Move kan daarbij  altijd hulp gebruiken. Het gaat om spellen begeleiden, op- en afbouw van de activiteiten, drinkpost bemannen, hand- en spandiensten tijdens de activiteiten. Lijkt jou dat leuk?  Vanaf 18 juli t/m 1 augustus zijn de mensen van Move elke dinsdag- en donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur met FUN2MOVE Zomerfun op het Lidwinaveld in Vught.

Interesse?
Interesse om jouw talenten in te zetten? Kijk dan op www.vughtvoorelkaar.nl of neem contact op met Vughtvoorelkaar: 073-6565350 of info@vughtvoorelkaar.nl

Kijk ook bij

Jeroen Bosch Ziekenhuis start pilot tegen versnipperde poliklinische zorg

(Ingezonden mededeling) Niet langer van polikliniek naar polikliniek voor bezoeken aan diverse medisch specialisten, maar …