donderdag 19 oktober 2017
Home / Nieuws / Cultuur / Swingend concert in de Oude Kerk in Helvoirt
Patisserie De Rouw

Swingend concert in de Oude Kerk in Helvoirt

Nu niet een ‘Noten op de Noen’ concert op de derde zondag van de maand zoals gewoonlijk.  In verband met Pasen is het Noten op de Noenconcert verplaatst naar zondag 9 april. De plaats blijft wel hetzelfde namelijk: De Oude Kerk van Helvoirt.  Dit keer treedt op jazz trio Mudita. Het concert begint om 12.15 uur, toegang is gratis, een eigen bijdrage wordt op prijs gesteld.

Jazz trio Mudita bestaat uit Sanne Rambags- zang,  Koen Smits- trompet en Sjoerd van Eijck-piano. In Mudita worden de muzikale achtergronden van drie jonge muzikanten verweven in één geluid. Geïnspireerd door stilte en intensiteit zoeken zij de grenzen van hun instrumenten op. Met hun warme klanken en melancholische improvisaties zijn ze in staat een breed publiek aan te trekken en samen een bijzondere sfeer te creëren. Door het minimalistische spel en de vrije benadering van hun composities is geen enkel concert hetzelfde, op één enkel aspect na: het geluk en de magie die tijdens het spelen ontstaat.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Marktveldpassage

Kijk ook bij

Herfstvakantie vol gratis kinderactiviteiten Museumkwartier ’s-Hertogenbosch

Het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch en Het Noordbrabants Museum organiseren ook deze maand weer kinderactiviteiten tijdens …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.