Stichting Leergeld Vught ontvangt donatie van €2500 van Kiwanis Vught

Leergeld Vught is een vrijwilligersorganisatie, die zich richt op (schoolgaande) kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, uit gezinnen met een laag besteedbaar inkomen. Leergeld Vught wil deze kinderen laten meedoen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten, om te voorkomen dat zij ook op sociaal vlak buitengesloten worden. Dit doet Leergeld Vught door materiële en financiële ondersteuning te bieden. Hiervoor is Leergeld Vught afhankelijk van giften, donaties en subsidies.

Kiwanis Club Vught is één van de trouwe donateurs en verwerft dit geld via anonieme sponsoren naast activiteiten, waaronder de Brabantse Haringparty. Het bedrag werd dit keer ter beschikking gesteld ter ere van het 25 jarig lustrum van Kiwanis dat recent gepast werd gevierd.

De komende activiteit van Kiwanis is het kerstdiner dat jaarlijks wordt verzorgd voor kinderen en volwassenen die niet terug kunnen vallen op een huiselijke kring. Leden van Kiwanis bereiden een heerlijk 5 gangen diner waar zo’n honderd genodigden van genieten.

Kijk ook bij

Kerstconcert Brabants Kamerkoor 18 december

Venite, Gaudete: Kom, Verheug u! Onder deze titel brengt het Brabants Kamerkoor op 18 december …