(Foto: Angeline Swinkels)

Paleis voor Volksvlijt brengt ode aan Bossche liefde

Het Bossche stadstheatergezelschap Paleis voor Volksvlijt presenteert in juli de nieuwe voorstelling ONS. Na de succesvolle zomerproducties WIJ (2019) en ZIJ (2021) brengt het huisgezelschap van de Verkadefabriek nu een ode aan de Bossche liefde. Van 13 tot en met 24 juli te zien in de open lucht bij de Verkadefabriek.

ONS is een ode aan de liefde in al haar vormen en in alle kleuren: de grote liefde, de verloren liefde, de ware liefde, de prille liefde en de door sleur versleten liefde. Alle liefdes komen voorbij tijdens het jaarlijkse wijkfeest in ONS. Er wordt een spectaculaire talentenshow georganiseerd; de hele wijk loopt uit, iedereen die durft doet mee en kan zichzelf zijn of worden.

Na het succesvolle ZIJ en WIJ is ONS de derde zomerse stadstheatervoorstelling waarin Paleis voor Volksvlijt de Bossche ziel ontleedt. Opnieuw herkenbaar en amusant, gebaseerd op de verhalen uit de stad, op een bijzondere buitenlocatie achter de Verkadefabriek. De voorstelling wordt gemaakt en gespeeld door een mix van bekende Bossche vrijetijds- en beroepsspelers, in samenwerking met lokale en regionale organisaties en bedrijven.

ONS is van 13 tot en met 24 juli te zien in de Verkadefabriek. De kaartverkoop is gestart, kaarten vanaf € 19 zijn te koop via verkadefabriek.nl/ons.

Kijk ook bij

Kaartverkoop seizoen 2024-2025 Theater aan de Parade

De kaartverkoop voor theaterseizoen 24-25 bij Theater aan de Parade is gestart. Bijna 250 bekende …