Open repetitie Vught Vocaal

Na het bijzonder geslaagde project ‘Hemelse Toren’ van Vught Vocaal begint het koor aan een nieuwe uitdaging. Op woensdag 28 juni vindt de kick-off plaats van het project: ‘Sunset and Evening Star’ met liederen over licht en nacht. Dat wordt op 4 februari  2018 afgesloten met een concert. Vught Vocaal wil er ook andere muzikanten bij betrekken. De kick-off vindt plaats door middel van een open repetitie, waarvoor het koor geïnteresseerden uitnodigt. Vught Vocaal staat onder leiding van zangpedagoge Cora van Rijn.

Zonder begeleiding
Voor het derde jaar op rij biedt Vught Vocaal zo liefhebbers van zang de gelegenheid om in een a-capella koor, dus zonder begeleiding, te zingen. Tijdens de open repetitie staan onder andere nocturnes van Mozart op het programma. Je hoeft geen ervaring te hebben. Op de avond zelf ontdek je tijdens het zingen bij welke stemgroep je hoort of sluit je je aan bij de stemgroep van je voorkeur. Voor bladmuziek wordt gezorgd. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar het is fijn als je dat wel doet. Ook als je al in een ander koor zingt ben je welkom. Je bent zelfs welkom als je gewoon een avond lekker wilt zingen. Ben je bas, tenor of hoge sopraan dan behoort doorgaan met zingen en lid worden van Vught Vocaal tot de mogelijkheden. Maar het koor is ook op zoek naar zangers (bassen en tenoren) die het prettiger vinden om aan een kortlopend project zoals ‘Sunset and Eveningstar’ mee te doen. Alten en lage sopranen komen in principe op een wachtlijst.

Aanmelden
Deelnemers aan de  open repetitieavond worden om 20.00 uur verwacht in Theater de Speeldoos te Vught. Om 20.15 uur start het koor met zingen. Deelname aan de open repetitie is gratis. Deelname aan het project kost 100 euro. Je kun je telefonisch aanmelden bij L. Wetzer op nummer 073-6565611 of 06-12935975 en via de mail: a.wetzer@home.nl. Voor meer informatie kun je ook mailen naar secretariaat@vughtvocaal.nl. Op woensdagavond 6 september volgt er nog een open repetitie.

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …