Ook dit jaar weer een Oeteldonkse Top 11×11

Liefhebbers van Oeteldonkse liedjes kunnen stemmen op hun meest favoriete nummers. Via www.top11x11.nl kan iedereen een stem uitbrengen op zijn keuze van de 11 leukste carnavalsnummers. De Stichting Top 11 x 11 heeft bijna 400 liedjes in het muziekarchief samengebracht waarop gestemd kan worden. Stemmen kan tot en met 18 januari 2018. De 121 meest gekozen liedjes worden op zaterdag 3 februari 2018 in een dagvullend radioprogramma uitgezonden.

Vanaf 21 november is de website www.top11x11.nl weer in de lucht. Oeteldonkers worden via Facebook, flyers en andere media uitgenodigd om hun stem uit te brengen. “We hopen  op vele duizenden stemmen van Oeteldonkse muziekliefhebbers” zegt Gerard Claasen, voorzitter  van de Stichting Top 11×11. Ook de finalisten van het Kwekfestijn 2017 zijn  opgenomen in de keuzelijst.

Het afgelopen jaar mochten Steph Breukel en Ruud van de Laar de Top 11×11 Award in  ontvangst nemen voor het door hen uitgebrachte nummer ‘Anoesjka’. Op dit nummer werden de meeste stemmen uitgebracht. Dit lied werd in 1989 op het Kwekfestijn door Spuit Elluf  gespeeld en eindigde toen op de vierde plaats.

Uitzending
Op zaterdag 3 februari wordt vanuit Stadscafé De Basiliek een rechtstreekse radio- en tv uitzending verzorgd van de TOP 11×11. Hier worden de 121 nummers die door het Oeteldonkse publiek zijn gekozen, gedraaid.

Kijk ook bij

Vier orgelconcerten in Cathrienkerk Den Bosch

Op vier achtereenvolgende zaterdagmiddagen in de maand mei vindt in de Cathrienkerk aan de Kruisbroedershof …