De Bossche Komeedie stat garant voor een onbekommerd avondje theaterplezier

Nieuw succes voor De Bossche Komeedie

Deze week, vrijdag 13 oktober, gaat in Theater de Speeldoos de speelreeks van het hilarische blijspel ‘SSSSTT…!!! Pas Gescheeje’ van start. Al voor de start van deze reeks zijn alle 6 reguliere voorstellingen uitverkocht. Ook de voorafgaande voorstellingen in Perron-3 en de daar gespeelde extra voorstelling waren uitverkocht! Door alle enthousiaste reacties, lovende kritieken  en aanhoudende vraag, heeft de stichting De Bossche Komeedie met trots besloten om ook in Vught een extra voorstelling te spelen, op donderdag 19 oktober.

Na 6 succesproducties in 5 jaar staat De Bossche Komeedie garant voor een onbekommerd avondje theaterplezier waarin de Bossche humor, herkenbaarheid en hilarische situaties de boventoon voeren. Het blijspel wordt op de planken gezet door: Nancy Gerrits, Bas van Noort, Ingrid den Teuling, Erik Kroon, Joyce Hulshoff, Richard Damen, Chantal Falck en Sjaak Verwijmeren. Script en regie: Ruud van de Laar.

De koek is op
Het blijspel vertelt het verhaal van Lia en Leo Knuvers die, na een droomhuwelijk van 21 jaar, in volstrekte harmonie hebben besloten te gaan scheiden. Er is géén ander in het spel, géén ruzie, géén haat, niets. De koek is gewoon op! Ze zijn klaar voor een nieuw leven, los van elkaar, maar familie, vrienden, kennissen en collega’s denken hier totaal anders over. Het nieuws slaat in als een bom, want de scheiding van Lia en Leo heeft een grote impact op hun eigen levens.

Kaarten
Een mooier verjaardagscadeau voor dit eerste lustrumjaar had De Bossche Komeedie zelf niet kunnen bedenken. Iedereen die nog géén kaartje heeft en toch graag nog wil genieten van dit lachspektakel, krijgt nog een laatste kans voor een bezoek aan dit Bossche blijspel. Kaarten zijn af te halen direct aan de kassa van Theater de Speeldoos, telefonisch te bestellen op 073-6565588 of via de site www.theaterdespeeldoos.nl.

Kijk ook bij

Naam Wasserij De Spuistroom terug in de Uilenburg

Sinds 21 juni 2024 is de originele ‘Eerste steen’ uit 1949 terug op het terrein …