Muziekmiddagen en avonden voor senioren

In de maand juni organiseert Vughterstede in haar locaties Huize Elisabeth en Woonzorgcentrum Theresia concerten en andere muzikale optredens voor alle ouderen in Vught. De uitvoeringen vinden ’s middags en ’s avonds plaats. De entree is slechts 2,50 euro en u hoeft zich pas uiterlijk een dag van tevoren aan te melden. Hiermee wil Vughterstede het voor iedereen mogelijk maken om deel te nemen en een gezellige middag of avond te beleven, samen met leeftijdsgenoten. Ook in de vervolgmaanden organiseert Vughterstede allerlei activiteiten waaraan senioren kunnen deelnemen.

Een of twee keer per week vindt er een muzikaal optreden plaats, waaraan ‘niet-bewoners’ van de twee locaties kunnen deelnemen. Wie treden er op? De in Frankrijk geboren zanger en liedjesschrijver ‘Edouard’ brengt Franse chansons. Houdt u van Jacques Brel, Leo Ferre, Edith Piaf? Dan kunt u zich op 7 juni (Huize Elisabeth) en 23 juni (Wzc Theresia) verheugen op een muzikale middag in Franse sfeer.

Toermalijn

Het Vughtse amateurorkest Toermalijn bestaat uit 45 musici. Het speelt voornamelijk licht klassieke muziek. Met de prachtige klanken van strijkinstrumenten en koperen en houten blaasinstrumenten laten de orkestleden u genieten van prachtige harmonische klanken. Op 9 juni treedt Toermalijn voor u op in Wzc Theresia.

De Vughtse muziekkenner Joop Beekman laat u muziek horen, omlijst met bijpassende beelden, op 13 juni (Wzc Theresia) en op 27 juni (Huize Elisabeth).

De muziekgroep Ons Muziekske uit Berlicum/Middelrode bestaat uit 18 leden. De groep brengt onder leiding van Henk de Winkel een breed repertoire, van feestmars tot wals, van polka tot tango. De muzikanten maken er een echt feest van, spelend op fluit, klarinet, saxofoon, tuba, trom, gitaar/banjo, accordeon en mondharmonica. Op 23 juni treedt Ons Muziekske op in Huize Elisabeth.

De beroemde Maastrichtse violist en orkestleider André Rieu komt helaas niet naar Vught, maar u kunt toch van zijn muziek genieten dankzij de film van een van zijn concerten die op 2 juni in Huize Elisabeth wordt vertoond.

Luisteren naar muziek brengt mensen tot elkaar. Ga naar Huize Elisabeth en WZC Theresia en geniet van een middagje of avondje uit. Loopt u gerust binnen,Vughterstede ontvangt u van harte!

Kijk ook bij

Zomerconcert Filharmonisch Orkest ‘s-Hertogenbosch met Carel Kraayenhof

Op zaterdag 29 juni om 20.00 uur en zondag 30 juni om 15.00 uur klinkt …