‘Musical Intermezzo’

Afgelopen januari bracht Musical Intermezzo haar 10e muziektheaterproductie op de planken van Theater de Speeldoos. Voor twee uitverkochte zalen lieten de zangers en zangeressen andermaal zien en horen dat zij een amateurzanggroep vormen met een professionele instelling. Hun 10e productie ‘in Full Colour’ werd beloond met een ovationeel applaus en een prachtige recensie in het Brabants Dagblad. Stilzitten doet Musical Intermezzo niet, want de agenda voor 2017 begint alweer aardig gevuld te raken.

Na ‘in Full Colour’
De eerste weken na de productie hebben de 15 leden van deze Vughtse zanggroep het rustig aan gedaan. Terugkijken onder het genot van een hapje en drankje, evalueren en napraten met alle betrokkenen. Het maken van zo’n productie vraagt ook veel tijd en ruimte om alles op een goede wijze af te ronden. Vanaf carnaval is de groep gestart met nieuw repertoire, want de ‘honger’ naar nieuw materiaal was weer groot. Inmiddels heeft de groep haar repertoire uitgebreid met een paar prachtige songs waaronder Birds en Uptown funk. Liedjes die qua meerstemmigheid en uitvoering uitstekend bij Musical Intermezzo passen.

Nieuw repertoire
De leden hebben ruim honderd nieuwe titels aangedragen. Daaruit is een top 40 geselecteerd waarmee zij de komende tijd aan de slag gaan om te kijken welk liedje het meest geschikt is voor hen. De vaste groep arrangeurs is hard aan het werk om van een aantal liedjes een prachtig arrangement te maken. Musical Intermezzo is altijd op zoek naar nieuw repertoire. Hebt u ideeën? Mail deze dan naar info@musicalintermezzo.nl en wie weet wordt uw idee een van de nieuwe songs in de volgende productie.

Ledenwisseling
Inmiddels heeft er een wisseling plaats gevonden binnen de groep. Een van de sopranen en een van de alten hebben gekozen voor een andere muzikale weg. Dit heeft natuurlijk binnen de groep de nodige impact gehad, want lid zijn van Musical Intermezzo voelt als familie. Gelukkig heeft de groep al een nieuwe sopraan gevonden. Geïnteresseerden in de altvacature kunnen hun gegevens doormailen naar het vaste e-mailadres. De kandidaten worden per telefoon op de hoogte gesteld van wat er van hen wordt verwacht.

Zilveren jubileum
In 2018 zal Musical Intermezzo haar 25-jarige bestaan gaan beleven. Een bijzondere mijlpaal in het bestaan van deze zanggroep. Waarschijnlijk zal de nieuwe productie worden gekoppeld aan dit jubileum. Eén ding kan Musical Intermezzo u beloven: het wordt opnieuw  een bijzondere productie.

Optredens
De komende maanden heeft Musical Intermezzo het druk. Er is al een aantal optredens geboekt tot en met het einde van dit jaar. Zondag 17 september 45-jaar Theater de Speeldoos, zondag 29 oktober 100 jaar Vughts Mannenkoor Meezingfestijn, dinsdag 12 december optreden in de Vlasborch en dinsdag 19 december ‘Op weg naar Kerstmis’ in de H. Landelinuskerk in Empel.

Wilt u dat Musical Intermezzo uw evenement of gebeurtenis met zang opluistert, dan kunt u contact opnemen met Geert-Jan van den Heuvel, info@musicalintermezzo.nl . Op de site kunt u nader kennismaken: www.musicalintermezzo.nl

Kijk ook bij

Steun voor Oisterwijkse concertliefhebbers met smalle beurs

Stichting Podiumkunsten Oisterwijk (SPO) voegt een fonds toe aan ‘GUO-concerten voor ALLE Oisterwijkers’. Na lokale …