Kunstenares Ingeborg Helena van Stiphout en Ton van der Vossen, directeur van de Kringloopwinkel, bij het reeds verzamelde plastic voor het kunstwerk

Mondriaan tot Vughts Design: ‘Plastic in Stijl’

Op 7 oktober start de bouw van een bijzonder kunstproject ‘Plastic in Stijl’. Voor het project ‘Mondriaan tot Vughts Design’ heeft kunstenares Ingeborg ‘Helena’ van Stiphout als signaal naar de wegwerpcultuur een ontwerp bedacht waar iedere inwoner van Vught een stukje aan bij kan dragen.

Als u namelijk een of meerdere voorwerpen over heeft van plastic in de kleuren rood-geel-blauw-wit-grijs of zwart dan kunt u die inleveren bij de Kringloopwinkel Vincentius Vught. Hiermee zal met en door medewerkers van de Kringloopwinkel een object gebouwd worden dat gedurende oktober en november tentoongesteld zal worden in de groenstrook nabij de rotonde aan de Laagstraat.

In plaats van een hoeveelheid plastic afval staat daar dan straks een stukje kunst in de stijl van ‘de Stijl’ waar u aan hebt bijgedragen. De initiatiefnemers hopen dat u meedoet en snel uw plastic gaat inleveren! De realisatie van dit kunstwerk in ‘stijl’ wordt mede mogelijk gemaakt door de Kringloopwinkel Vught, Karwei en Schuurmans Staalconstructies Cromvoirt.

Kijk ook bij

Steun voor Oisterwijkse concertliefhebbers met smalle beurs

Stichting Podiumkunsten Oisterwijk (SPO) voegt een fonds toe aan ‘GUO-concerten voor ALLE Oisterwijkers’. Na lokale …