De nieuwe generatie 'M Girls'

Maurick zwaait de ‘M Girls’ uit

Jarenlang hebben de ‘M Girls’, de 1e dansselectiegroep van het Maurick College, tijdens festiviteiten in Vught en andere plaatsen in Nederland opgetreden.

Maar ook in Oranienburg, zelfs in Keulen, Barcelona en tijdens de viering van OMO 100 jaar en de Water is life-conferentie gaf deze groep danseressen acte de présence. Op woensdag 21 juni nemen de leerlingen van de ‘M Girls’ van de Maurick Dance Company afscheid van hun school. Deze groep talentvolle leerlingen heeft, na geselecteerd te zijn in de brugklas, de mogelijkheid gekregen om het talent volledig te ontwikkelen in deze dansselectiegroep.

De afscheidnemende ‘M Girls’

Via dansstages bij het Scapino Ballet, scholen in New York en Melbourne hebben de meisjes ervaring opgedaan die terug te zien is in de kwalitatief hoogwaardige prestaties tijdens hun optredens. De meisjes hebben dit jaar hun eindexamen gedaan en vliegen nu uit naar het studentenleven. Ze hebben echter afgesproken wel te blijven dansen onder de naam ‘M Girls’ bij de Maurick Dance Company.

Opvolgers
Zijn er dan al opvolgers gevonden? Jazeker. De nieuwe selectie die het niveau van de vertrekkende groep op zijn minst wil evenaren staat te popelen om haar kunsten aan u te laten zien. De leerlingen zullen zich als selectiegroep onder een nieuwe naam op woensdag 21 juni presenteren in het forum van het Maurick College. Dit doen zij samen met de ‘M Girls’. Het Maurick College is trots op zijn leerlingen en bood de vertrekkende dames de mogelijkheid om in een korte maar bezienswaardige show, het stokje door te geven aan de nieuwe selectie danseressen van de school.

Kijk ook bij

Kaartverkoop seizoen 2024-2025 Theater aan de Parade

De kaartverkoop voor theaterseizoen 24-25 bij Theater aan de Parade is gestart. Bijna 250 bekende …