Kunstzinnige monsters van leem aan Keerdijk

´Tussen Kunst en Keer´ biedt dit jaar naast beelden van 12 kunstenaars ook megagrote beelden van leem. Het is de 3e editie van deze expositie. Openingstijden van 1 tot en met 9 juli van 12.00-20.00 uur op Poeldonksedijk 10 en Van Orrikes theehuis.

‘Tussen Kunst en Keer’ is een initiatief van enkele bewoners van de Poeldonksedijk in Den Dungen.  Zij stellen  hun tuin beschikbaar voor 12 kunstenaars met zeer diverse werken van hout, brons, keramiek, steen, gaas, plastic en doek. Alle kunstenaars zijn afgestudeerd aan de Vrije Academie voor Beeldhouwkunst. Ze denken vrij, experimenteel, organisch en vanuit de natuur. Naast hun eigen beelden werken de kunstenaars 25 en 26 juni aan een groot gezamenlijk leemproject. Kijken mag! En er is landart.

Van Orrikes theehuisje maakt ook deel uit van de expositie. Dungense schilders  exposeren hier met schilderijen. Geïnspireerd? In die week is er iedere dag en avond de mogelijkheid om zelf te leren beeldhouwen in de boomgaard. Meer informatie: Paul Veelenturf -organisator, Poeldonksedijk 10- of via  06-29144502, Judith Kielman -coordinator kunstenaars- telefoon 06-53860900.

Kijk ook bij

Kunst die oproept om vooral naar buiten te gaan

Veranderland, 6 juli t/m 27 oktober 2024 Een tentoonstelling die inspireert om niet in het …