Koningsdag in Esch met Bumperball

Donderdag 27 april wordt Koningsdag uitbundig gevierd in Esch, met allerlei activiteiten voor jong en oud. Omdat de ‘Bumperball activiteit’ vorig jaar een groot succes was, hebben de organisatoren dit programmaonderdeel opnieuw opgenomen.

Om 11.00 uur worden de oud- en mogelijk nieuwgedecoreerden in het zonnetje gezet op het Marktplein. Na het officiële gedeelte in ‘De Es’ starten vanaf 12.00 uur allerlei andere activiteiten, dit jaar opnieuw in de tuin van het Pannenkoekenhuis. Er is daar een vrijmarktje, waaraan jong en oud kan meedoen. Kinderen kunnen knutselen, geschminkt worden en er zijn spelletjes. Door het grote succes van afgelopen jaren is er weer een bingo. DJ Rob zorgt voor de muziek. Kinderen mogen natuurlijk Koninklijk verkleed komen.

Naast dit alles organiseert carnavalsvereniging ’t Bacchuscorps traditiegetrouw de oriëntatiefietstocht over 25 en 45 kilometer door de omgeving. Deelnemers hieraan kunnen starten vanaf het Marktplein tussen 12.00 en 13.30 uur. Inschrijfgeld voor de fietstocht is 2,50, kinderen tot 12 jaar gratis.

Bumperball
Van 13.00 tot 16.00 uur mogen kinderen met een lengte vanaf 120 cm meedoen aan Bumperball-wedstrijdjes. Bumperball wordt gehouden op het terrein van de Essche Boys, bij slecht weer in de gymzaal van school. Inschrijven en opgeven voor Bumperball kan vóór 14 april via koningsdag@soesch.nl,  graag onder vermelding van voor- en achternaam , leeftijd en eventuele teamgenoten, teams van 4. Voorinschrijving is gratis! Deze informatie is ook te vinden op www.soesch.nl en houd ook Facebook in de gaten!

Kijk ook bij

Kaartverkoop seizoen 2024-2025 Theater aan de Parade

De kaartverkoop voor theaterseizoen 24-25 bij Theater aan de Parade is gestart. Bijna 250 bekende …