Home / Nieuws / Cultuur / Kamerkoor VOX viert kerst “All over the world”
Patisserie De Rouw

Kamerkoor VOX viert kerst “All over the world”

Op zaterdag 22 december zal Kamerkoor VOX het, inmiddels traditioneel geworden, jaarlijks kerstconcert ten gehore brengen in de Lambertuskerk, Helvoirtseweg 5 in Vught. Aanvang 20.30 uur, kaarten à € 15,00 zijn verkrijgbaar via www.kamerkoorvox.nl of aan de kassa.

In de afgelopen jaren maakte de meerstemmige a capella klank van het koor grote indruk tijdens de kerstconcerten in de Lambertus Kerk.  Ook dit jaar neemt het koor u mee op reis, langs bekende en minder bekende kerstliederen uit Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Rusland, Nederland en Amerika.Op het programma staan o.a. het ‘O magnum mysterium’ van de Deens-Amerikaanse componist Lauridsen, het ‘Bogoroditsyé’ van de Russische componist Rachmaninoff en een tweetal Spaanse werken van Guerrero en Flecha. Minder bekend maar niet minder mooi is de sfeervolle kerstmuziek van Rutter, Claas, Villette en Nordqvist.

Kamerkoor VOX is een enthousiast en ambitieus ensemble, bestaande uit professioneel geschoolde en amateurzangers met een ruime ensemble-ervaring. VOX stelt zich ten doel op kwalitatief hoog niveau meerstemmige koorwerken te zingen. Sinds de oprichting in 2015 staat het koor onder de bezielende leiding van Ad Broeksteeg. Tevens wordt medewerking verleend door koperkwintet ‘FOHKES’.

Kom luisteren, laat u inspireren door de sfeervolle muziek en ga met een kerstgevoel de feestdagen in!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Kunst in DePetrus

Sinds vorig jaar is in DePetrus een kast ingericht met werk van Vughtse kunstenaars. De …