Je kunt weer inschrijven voor de Winterschool

Het programmaboekje van de Winterschool ligt vanaf deze week voor je klaar bij de gebruikelijke ophaalpunten.

Ouderen Samen en ABZ hebben weer mooie activiteiten georganiseerd voor 55-plussers in Cromvoirt en Vught. In de maanden januari en februari 2020 kun je deelnemen aan sportieve, culturele, gezellige en smakelijke activiteiten. Er is een ruime keuze aan excursies.

Zo gaan we op pad naar de Gruyterfabriek en nemen we een kijkje in de werkplaats van Cor-Unum. Of samen met de trein naar de indrukwekkende LocHal in Tilburg. De sportieve 55-plussers kunnen hun hart ophalen tijdens het indoor jeu de boules of bij de winterse wandeling. Heb je wel eens echt goed in de spiegel gekeken? Je gezicht vertelt je precies hoe je in elkaar zit. Tijdens de workshop Gelaatkunde leer je hier meer over. Voor een gezellige ontspannende middag kun je je inschrijven voor de Bingo of de Hersenkrakers. En er zijn ook muzikale activiteiten. Kortom, een zeer afwisselend programma, waar zeker iets voor jou bij zal zitten.

Programma en inschrijving
Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan het volledige programma in de brochure Winterschool 2020. Deze brochure is behalve bij ABZ ook op te halen bij De Rode Rik 2.0, het gemeentekantoor, WZC Theresia en Huize Elisabeth. De digitale versie kun je bekijken op www.abzvught.nl en www.ouderensamen.nl. Je kunt je aanmelden met het inschrijfformulier dat in de brochure zit. Het ingevulde formulier kun je opsturen/inleveren bij ABZ in Ontmoetingscentrum DePetrus, Heuvel 2, 5261 EE Vught. Inschrijven kan ook via de website van ABZ.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je kijken op www.ouderensamen.nl of www.abzvught.nl of bellen met telefoonnummer 073 – 657 20 00.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …