Hartverwarmende verhalen in DePetrus

Luister naar je eigen hart, wat vertelt ze je? Fluistert ze dat ze een keer gebroken is geweest? Of praat ze honderduit over alle fijne momenten die ze heeft meegemaakt? Elk hart heeft een verhaal. Het is het begin van het leven, maar ook het einde. Wat is er in de tussentijd gebeurd? Open je hart en laat het eruit. De bieb is op zoek naar mooie, gevoelige, heftige, treurige, vrolijke hartverhalen. Het kan gaan over je hartsvriendin, een hartenwens, of misschien zelfs wel een hartendief. Met jouw verhaal wordt in de bieb een podcast gemaakt. De Open je Hart Podcast!

Doe mee
Lijkt het je leuk om jouw verhaal te vertellen en mee te werken aan de Open je Hart Podcast, stuur dan vóór 21 december een e-mail naar Elske Helmich via e.helmich@bibliotheekdenbosch.nl. Leg in 5 zinnen het onderwerp van je verhaal uit en zet je telefoonnummer erbij. Je wordt zo snel mogelijk gebeld. De podcast wordt op 29 december (anoniem) opgenomen in Bibliotheek Vught in DePetrus en is vanaf januari te beluisteren in DePetrus voor het publiek.

Het Lopende Vuur
Wil je liever naar verhalen luisteren dan zelf iets vertellen? De ervaren storytellers van ‘Het Lopende Vuur’ nemen je mee in hun winterverhalen. Hoe koud het buiten ook is, met hun hartverwarmende verhalen warmen ze je in een enkel ogenblik op. Voor je het weet zit je er middenin. De podcast wordt 29 december op genomen in DePetrus op afspraak. Storytelling is ook op 29 december in DePetrus. Aanvang 15.00 uur, toegang gratis.

Kijk ook bij

Gaat ‘de Speeldoos’ naar terrein Elzenburg?

In de commissievergadering van donderdag 16 februari staat de businesscase voor Sociaal Cultureel Centrum de …