Expositie Fotogroep Vught op 1 en 2 april

In het eerste weekend van april houdt Fotogroep Vught haar jaarlijkse expositie in gebouw Rozenoord, ingang St. Elizabethstraat 1b in Vught. De openingstijden zijn zaterdag 1 en zondag 2 april van 11.00-17.00 uur. Toegang gratis.

Fotogroep Vught bestaat uit achttien enthousiaste amateurfotografen die zich bezig houden met allerlei genres in de fotografie. Behalve foto’s van landschappen, natuur en architectuur zijn op de expositie onder meer ook portret- en straatfoto’s te zien. Een aparte hoek wordt ingericht met foto’s van de natuurgroep.

Publiekfavoriet
Een bijzonder onderdeel van de expositie is ‘de Rode Draad’. Dit is een serie foto’s, waarbij elke foto is gemaakt door een ander lid en waarbij elke fotograaf voortborduurt op de voorgaande foto. Tijdens de expositie zijn leden van de Fotogroep aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden of om over de foto’s in gesprek te gaan. Ook dit jaar is er opnieuw een wedstrijd voor het publiek; bezoekers kunnen op een formulier hun drie favoriete foto’s vermelden. De foto met de meeste stemmen is de publieksfavoriet. De winnaar krijgt deze foto thuisbezorgd.

Nieuwe leden
Fotogroep Vught heeft nog plaats voor enkele nieuwe leden. Is fotograferen ook jouw hobby, wil je deze hobby met anderen delen en je verder ontwikkelen op het gebied van fotografie? De expositie in Rozenoord is dé gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met deze enthousiaste club amateurfotografen! Je kunt ook mailen als je een keer een clubavond mee wilt maken om te kijken of Fotogroep Vught iets voor je is. Meer informatie op de website.

Kijk ook bij

Smakelijk en gezond diner op theateravond Lokaal 30

Op woensdagavond 29 maart in de Cultuurweek 2023 speelt om 20.00 uur de theatervoorstelling ‘Tegelijkerretijd’ …