Elzenburg in magische sferen met ‘De Blauwe Maansteen’

Twaalf uitvoeringen hebben ze erop zitten, de acteurs en actrices van ‘Onze Musical’ afgelopen 2 weekenden in Theater Elzenburg.

Wat een fijne plek om met kinderen een musical uit te voeren. 125 prima zitplaatsen met optimaal zicht op een groot toneel voorzien van alle technische faciliteiten die je je maar kunt wensen. Het voordeel van een wat kleiner theater is dat de kinderen volledig tot hun recht kunnen komen tot op de laatste zitplaats. Dat was ook nodig want het was uitverkocht! Zeer goed verstaanbaar, prima gezongen en geacteerd brachten de kinderen van ‘Onze Musical’ het uitstekend te volgen verhaal van De Blauwe Maansteen. Een zoektocht via het Magische rijk naar de onderwereld en weer terug. De kinderen speelden met veel enthousiasme ondanks dat de temperatuur soms flink opliep. Alle energie leek eruit te moeten na een jaar hard werken.

Een bijzonder compliment mag naar Ankie van den Meerendonk, die een ongelofelijke klus had aan de honderden kostuums. Het zag er magisch uit. Wat opviel was de goede sfeer bij de kinderen zowel achter de coulissen als op het toneel. Ze hebben geleerd elkaar te helpen. De toeschouwers zijn ongetwijfeld heel benieuwd naar de nieuwe voorstelling van het komend seizoen ‘De Tovenaar van Oz’. Voor meer informatie over ‘Onze Musical’: www.onzemusical.nl.

Kijk ook bij

Daphne Kessels nieuwe jeugdbestuurder Waterschap De Dommel

Daphne Kessels uit Best is op woensdag 3 juli benoemd tot de nieuwe jeugdbestuurder van …