ELBRIMALE Tour de Kiosques 2017 toch in Vught

Onder de titel ELBRIMALE tour de kiosques concerteren Leo Willemen, autodidact pianist,
en Nico Weijns, zanger/gitarist, ook dit jaar op kiosken in verschillende Brabantse dorpen. Het concert in Vught vindt plaats op zaterdag 26 augustus.

De afgelopen jaren was het gebruikelijk om de Tour in Vught te eindigen met een slotconcert op de Kiosk die op het terrein staat van Fort Isabella; immer een zeer succesvol gebeuren. Zoals eerder in dit blad gemeld is het de Stichting ELBRIMALE Fonds niet meer toegestaan om deze kiosk daarvoor te gebruiken en dus moest het bestuur naarstig op zoek naar een mogelijk alternatief en dat is gelukt. Het was er het bestuur veel aan gelegen om een oplossing te bewerkstelligen; ELBRIMALE hoort thuis in Vught, zeker ook wat de Tour de Kiosques betreft.

Met welkome inspanning van de heer Vincent Bol (Lunchecafé Den Bol, Allescafé De Gereghthof, Café Maurickzicht), de Vughtse Carnavalsvereniging
Dommelbaorzedurp (eigenaar van een mobiele kiosk) én Stichting Bridge Promotie Vught wordt op zaterdag 26 augustus a.s. een kiosk geplaatst op het Marktveld in Vught en kan het beoogde concert dus toch in Vught plaatsvinden; aanvang 14.00 uur.

ELBRIMALE is dan ook zeer content met deze medewerking, aldus stichtingsvoorzitter Leo Willemen. Op die dag vindt ook voor de 20e maal de immer zeer populaire Café Bridge Drive Vught plaats (ca. 500 deelnemers), die eindigt met de prijsuitreiking e.d. in De Gereghthof. Een mooiere combinatie van muziek en deze sport in Vught is haast niet denkbaar … Hopelijk werkt het weer ook nog mee en wordt het voor iedereen op die zaterdagmiddag een zonnig gebeuren met volle terrassen. Kom ~ luister ~ kijk en geniet.

Ter info: op 20 augustus is de Tour op de kiosk in Son en op 27 augustus in Oisterwijk, beide van 14.00-16.00 uur.

Kijk ook bij

Orgelconcert in de Sint-Jan op 4 juni

Op dinsdag 4 juni bespeelt Véronique van den Engh het Groot Orgel van de Sint-Janskathedraal. …