Doe mee aan de Rabobank Clubkas Campagne en steun Vughtenaren in armoede!

Rabobank ’s-Hertogenbosch en omgeving draagt verenigingen in de regio een warm hart toe. Via de Rabobank Clubkas Campagne kunnen lokale verenigingen een steuntje in de rug verdienen.

Klanten van de Rabobank mogen een stem uitbrengen op verenigingen die zij graag steunen. Iedere klant van 12 jaar of ouder krijgt 5 stemmen. Vlak voor de stemperiode ontvangen klanten van de Rabobank per e-mail een persoonlijke code waarmee de stemmen kunnen worden uitgebracht. Hoe meer er voor een vereniging wordt gekozen, des te meer geld ontvangt deze vereniging. De stemperiode loopt tot en met 24 september 2018.

Hoe kunt u Vincentiusvereniging Vught helpen?
Vincentiusvereniging Vught wil graag een structurele bijdrage leveren aan een beter leven voor zwakkeren en kwetsbaren in de gemeente Vught. Natuurlijk blijft Vincentiusvereniging Vught altijd op zoek naar financiële hulp om de verschillende activiteiten van de vereniging te kunnen bekostigen. De vereniging heeft ervoor gekozen om de opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne te besteden aan Vincentius Kerstpakkettenactie. Graag willen wij alle leden van de Rabobank oproepen om op Vincentiusvereniging Vught te stemmen. Bij voorbaat dank!

Kijk ook bij

Cultureel drieluik ‘Reizen’ in MUBO op 6 april

Op donderdagmiddag 6 april van 14.00 tot 16.30 uur staat in Museum Boxtel een bijzondere …