De Kinderoptocht op Carnavalsdinsdag 13 februari 2018

Ook de kleine baorzen en baorzinnen willen zich natuurlijk laten zien en horen aan heel Dommelbaorzedurp. Doe daarom allemaal mee met de kinderoptocht op carnavalsdinsdagmiddag 13 februari 2018!

Dit kan alleen, maar natuurlijk ook met je vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes, sportmaatjes, je voetbalelftal, je dansgroep, met je klas of met de hele school. Alles mag!!!! Versier je fiets, tractor of bolderkar; maak je eigen kunstwerk; laat je fantasie de vrije loop. Natuurlijk mag je vader, moeder, opa of oma je helpen iets leuks te maken zodat JIJ de show steelt tijdens de optocht. Er zal een jury zijn die jullie zal beoordelen op presentatie en originaliteit.

Laat de kinderoptocht sprankelen zoals alleen jullie kunnen! Het thema van dit jaar is : „Als een sprookje”!

De optocht zal dit jaar om 14.11uur vanaf het Raadhuis, Leeuwensteinplein vertrekken. De lengte en de route van de kinderoptocht zijn natuurlijk afgestemd op kleine Baorzevoetjes.
De route is als volgt: Leeuwensteinplein – Raadhuisstraat – Ploegstraat – Kloosterstraat – Kerkstraat – Dorpsstraat – en dan naar de kiosk op het Marktveld.

Om 16.45 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg aan de Brabantlaan in Vught.

Wat moet je doen:
In de Dommeldurper vind je een inschrijfformulier, dat bestaat uit twee delen. Deel 1 vul je in, plak dit op een stuk stevig karton, maak er een touwtje aan en draag dit tijdens de optocht goed zichtbaar, zodat de jury je naam goed kan lezen. Deel 2 van het formulier vul je in en lever je in bij een van de juryleden bij het Raadhuis. Heb je nog vragen over de kinderoptocht? Stuur gerust een mailtje naar optochten.dbd@gmail.com.

Wij hebben er al zin in om al die kleine baorzen en baorzinnekes te zien stralen in een sprookjesachtige kinderoptocht.

Evenementencommissie Dommelbaorzedurp

Kijk ook bij

Daphne Kessels nieuwe jeugdbestuurder Waterschap De Dommel

Daphne Kessels uit Best is op woensdag 3 juli benoemd tot de nieuwe jeugdbestuurder van …