Detail van een tekening van Carla Rabou

Carla Rabou exposeert tekeningen bij Fysiofit

Carla Rabou uit Vught sport al bijna 14 jaar bij Fysiofit aan de Industrieweg 26a in Vught. Een andere hobby is tekenen. Ze gebruikt een techniek waarbij ze met inkt op papier kleine rondjes tekent en zo ontstaan bloemen en insecten of afbeeldingen van Jeroen Bosch. Doordat Carla van Fysiofit het aanbod kreeg om haar werk daar te exposeren kan iedereen hier tot half juli de tekeningen  bewonderen op maandag en woensdag van 8.30 tot 22.00 uur, dinsdag en donderdag van 8.30 tot 21.00 uur en vrijdag van 8.30 tot 20.30 uur. Tijdens de expositie wordt er ook aandacht gevraagd voor een goed doel.

STICHTING TANDHEELKUNDIGE HULP THE GAMBIA

Sinds 2001 gaan tandarts Harry Hover en zijn echtgenote Nelleke twee keer per jaar naar Gambia om daar kosteloos tandheelkundige noodhulp te verlenen. Gemiddeld worden er per week zo’n 900 patiënten geholpen. Hierbij werken zij met een wisselend team van vrijwilligers, die hun hele reis zelf bekostigen. Verder wordt er veel voorlichting gegeven. De kosten van de verbruiksmaterialen en vervoer ter plaatse worden betaald vanuit de stichting, die voor haar inkomsten volledig afhankelijk is van donaties. Indien u een donatie wilt doen kan dat op de rekening van de Stichting Tandheelkundige Hulp The Gambia te Vught. Het rekeningnummer is NL72 INGB 0009 1954 88. Meer informatie is te vinden op de website www.tandheelkundigehulpgambia.nl . Tevens gaat er 10% van de opbrengst van de tekeningen naar de Stichting. Carla hoopt t.z.t  een mooi bedrag over te maken aan dit prachtige initiatief.

Fysiofit Vught
Fysiofit Vught is een paramedisch centrum waar diverse activiteiten worden aangeboden die betrekking hebben op gezondheid en beweging. U kunt hier, naast fysiotherapie, terecht voor fitness en diverse groepslessen. Een enthousiast team, bestaande uit o.a fysiotherapeuten, manueel therapeuten en een beweegdocent, zorgt voor deskundige begeleiding en een goede sfeer tijdens het sporten. Bij lichamelijke klachten wordt gekeken wat er tijdens training aangepast kan worden en indien nodig wordt er een afspraak ingepland om de klachten nader te bekijken. Als je regelmatig blijft sporten en je lichaam goed onderhoudt wordt een bezoek aan de fysiotherapeut bijna overbodig. Carla Rabou: “Ook draagt sporten bij aan een gezonde geest, die ik goed kan gebruiken bij het tekenen.”

Kijk ook bij

Orgelconcert in de Sint-Jan op 4 juni

Op dinsdag 4 juni bespeelt Véronique van den Engh het Groot Orgel van de Sint-Janskathedraal. …