Een enorm gezellig en supergemotiveerd Urban Demoteam

Audities Urban demoteams StarsOnStage voor dansers 8-14 jaar

Opeens weet je het! Je wilt graag in een enorm gezellig en supergemotiveerd Urban Demoteam dansen. Doe dan op vrijdag 22 september om 19.00 uur auditie in Theater de Speeldoos en sluit je aan.

Ben je tussen de 8-14 jaar? Dan heeft StarsOnStage in deze leeftijdscategorie twee demoteams die wedstrijden gaan dansen. Voor iedere leeftijd en ieder niveau dus wat wils. Dansen in een demoteam is geschikt voor dansers die gaan voor perfectie, synchroon dansen, strakke afgewerkte moves en veel formatiewisselingen. Met het team worden er zo veel mogelijk hiphopwedstrijden afgegaan van onder andere de UDO en andere hiphop-wedstrijdbonden.

En de coaches bij StarsOnStage? De beste die er te vinden zijn en zeker de leukste: Lara Knoops en Chilton Galimo. Chilton werd voor de zomer zelfs nog Europees Kampioen van de UDO in de hoogste categorie ‘1 versus 1 battle.’ Het wordt een gezellige en actieve auditieavond en je krijgt de uitslag meteen na afloop te horen. Kijk voor het inschrijven voor de demoteam audities op vrijdag 22 september en het volledige dansaanbod van StarsOnStage op www.starsonstage.nl of mail naar info@starsonstage.nl.

Kijk ook bij

Hoogtepunt voor G-sporters in Nederland op 2 juni

Op zondag 2 juni vindt het Super-G-toernooi plaats, het grootste multi-sportevenement in Nederland. De deelnemers …