Auditie voor leadsopraan bij musical Intermezzo

De actieve muziektheatergroep Musical Intermezzo uit Vught staat al meer dan 23 jaar garant voor kwalitatieve zangprestaties, pakkende optredens in de regio en om haar verrassende theaterproducties. Een kleine groep zangers/zangeressen die steeds weer de uitdaging zoekt in het fenomeen meerstemmige zang in combinatie met theater.

Dit doen de leden van Musical Intermezzo  op amateurbasis maar zij kregen al vaak het compliment dat zij een professionele uitstraling hebben en hun voorstellingen van een hoog niveau zijn. Uitdaging is er volop.

Sopraan
Als aanvulling zoekt Musical Intermezzo een sopraan, tussen 30 en 45 jaar,  die de groep op korte termijn komt versterken. Er wordt gezocht naar en sterke leadsopraan met een ‘poppy sound’ die ook solistisch kan performen, een aantal jaren ervaring heeft en

beschikt over een krachtige stem. De passie voor en het plezier in zingen, samen met een enthousiaste groep mensen, is zeker ook belangrijk. Na je reactie word je altijd uitgenodigd om auditie te komen doen.

Aanmelden
Voor informatie én aanmelding kun je bellen naar 073-6566903 of stuur een mail naar info@musicalintermezzo.nl. Geert-Jan van den Heuvel kan je vertellen wat Musical Intermezzo van jou verwacht en wat jij van MI kunt verwachten. Zie ook www.musicalintermezzo.nl

Kijk ook bij

Zomerconcert Filharmonisch Orkest ‘s-Hertogenbosch met Carel Kraayenhof

Op zaterdag 29 juni om 20.00 uur en zondag 30 juni om 15.00 uur klinkt …