Andra Versteeg exposeert in de Ketjapfabriek

Vanaf wanneer durf je jezelf ‘beeldend kunstenaar’ te noemen? Voor Andra Versteeg (1984) kwam dat moment toen zij voor de eerste keer mocht exposeren in het bedrijvenverzamelcentrum waarin haar atelierruimte zich destijds bevond. Vanaf dat moment wist Andra dat dit niet zomaar een hobby was, maar dat het schilderen erg nauw aansluit op haar levensmissie. De schilderijen hebben in Andra van alles losgemaakt, het verleden verwerkt, heb frustraties geuit, is blij en verliefd geweest, allemaal met een kwast in haar hand.

Naast eigen werken, maakt Andra ook schilderijen in opdracht. Samen met de klant wordt er van tevoren besloten welke afmetingen, thema en kleuren het schilderij mag krijgen, maar ook de prijs (dienst wederdienst is ook een optie). Een absolute voorwaarde voor het maken van een schilderij voor een ander, is het vertrouwen in haar vrijheid.

Andra exposeert in de Ketjapfabriek van augustus tot en met oktober 2019. Voor meer informatie kan je kijken op de website van Andra: www.atelierparels.nl.

De expositie is te bezichtigen onder kantoortijden in de Ketjapfabriek, van Heeswijkstraat 4a in Vught, zie www.ketjapfabriek.nl.

Kijk ook bij

Winterse Buitenbios bij Verkadefabriek

Na het succes van de eerste editie van Buitenbios im Schnee in 2022, nodigt de …