54e Oetelkonzѐrt op 6 februari

Op 6 februari 2018 vindt voor de 54e keer het Oetelkonzѐrt plaats. Het befaamde carnavaleske concert met philharmonie zuidnederland onder leiding van dirigent Arjan Tien combineert eigentijdse muziek met klassieke stukken. Solisten zijn de populaire zangeres Do, de veelzijdige trompetist Eric Vloeimans en de jonge, talentvolle bariton Raoul Steffani.

De muzikanten brengen zowel solo als gezamenlijk eigentijdse hits, klassieke nummers en uitbundige meezingers. Het concert staat bekend om de vermakelijke interactie tussen het publiek op de speciaal gebouwde tribune achter het orkest en de bezoekers in de zaal. Na afloop van het concert is er een sfeervolle afterparty met live muziek tot in de late uurtjes.

‘Mee nôôte op sjouw!’

Verondersteld werd dat het Oetelkonzѐrt voor de komende editie zou moeten verhuizen van het Theater aan de Parade naar een andere plek. Toen bleek dat het concert toch in het theater kon blijven werden de verhuisdozen weer uitgepakt. Het thema sluit dit jaar dan ook aan op die vermeende verhuizing onder het thema ‘Meej nôôte op sjouw!!’ Bezoekers die zich het fraaist uitdossen in het jaarlijkse thema én degene die het meest carnavalesk gekleed zijn, maken kans tijdens het concert in de prijzen vallen.

Kaartverkoop

Kaarten voor het Oetelkonzèrt zijn inclusief consumpties te bestellen via email: kaarten@oetelkonzert.nl of telefonisch via: 06 5150 9689.

Kijk ook bij

Zomerconcert Filharmonisch Orkest ‘s-Hertogenbosch met Carel Kraayenhof

Op zaterdag 29 juni om 20.00 uur en zondag 30 juni om 15.00 uur klinkt …