17 februari: open dag DePetrus

Nog even. Dan opent DePetrus zijn deuren. Bent u benieuwd hoe het gebouw er van binnen uitziet? Kom dan naar de open dag op 17 februari. U bent van harte welkom.

Op 17 februari is DePetrus van 11.00 tot 16.00 uur open voor publiek. Het ontmoetingscentrum is dan bouwkundig opgeleverd. U kunt zien hoe het kerkgebouw van binnen is aangepast. U kunt ook rondwandelen en via de lift of de trappen naar de nieuwe verdiepingen die in de kerk zijn aangebracht. Omdat de kerk dan nog helemaal leeg is, is het een unieke gelegenheid om te ervaren hoe het rijksmonumentale kerkgebouw bouwkundig is aangepast, waardoor het een nieuwe, maatschappelijke bestemming heeft kunnen krijgen en waardoor de kerk behouden is gebleven voor Vught.

Website online
Inmiddels is ook de website online. Wie wil weten wat er in de huiskamer van Vught te doen is, kan vanaf nu terecht op www.depetrus.nl . Op de homepage van de website vindt u een agenda met alle activiteiten in DePetrus. Zowel van de bibliotheek, het Vughts Museum, Anders Bezig Zijn als van de Wereldwinkel. Vanuit de homepage klikt u eenvoudig door naar meer informatie en de websites van de gebruikers van het voormalige kerkgebouw. Wilt u ruimte huren in DePetrus? Daarvoor kunt u contact opnemen met het bestuur van Stichting Ontmoetingscentrum DePetrus via info@depetrus.nl.

Kijk ook bij

Blijf fit in de zomervakantie

Helaas stoppen veel beweegactiviteiten in de zomerperiode. Walking Sports Den Dungen echter niet, want juist …