Volkspartij voor Vrijheid en Democratie

Vrijheid en democratie zijn voor de Gestelse VVD vanzelfsprekend. De VVD heeft vijf liberale waarden. Dat is ons kompas en daar kun je op vertrouwen. Wij vertalen die waarden naar de Gestelse samenleving. Dat doen we onafhankelijk van de landelijke VVD. Vrijheid, verantwoordelijkheid en gelijkwaardigheid zijn drie liberale waarden die heel goed bij onze dorpen passen.

Iedereen heeft recht op vrijheid. Om te zeggen wat, te geloven in of lief te hebben wie hij wil. De vrijheden die wij lokaal bewaken, zijn die om te wonen, werken en leven in een veilige omgeving. Daar hoort verkeersveiligheid bij en daarvoor moet structureel geld komen. Daarmee hebben we als Gestelse VVD in de afgelopen periode een flinke start gemaakt.

Vrijheid is onlosmakelijk verbonden met verantwoordelijkheid. Dit is precies waarom wij mensen bij de politiek betrekken. We vinden dat er een handboek participatie moet komen om samenspraak goed te organiseren. Ook moet er een jeugdgemeenteraad komen. Met gedeelde verantwoordelijkheid en begrip voor elkaars ideeën.

Mensen zijn niet gelijk. Mensen zijn wel gelijkwaardig. De Gestelse VVD kiest voor gelijkwaardige dorpen met gelijkwaardige mensen. Gemeenteraad en college moeten dorpen gelijkwaardig behandelen. Wij hebben een wethouder geleverd van buiten de gemeente, onafhankelijker kun je ze niet krijgen. Maar we leveren op termijn net zo goed een onafhankelijke wethouder die in Sint-Michielsgestel of in een ander dorp woont, met gelijkwaardigheid hoog in het vaandel.

Stem voor vrijheid, verantwoordelijkheid en gelijkwaardigheid! Kies voor de Gestelse VVD.

Ytje van de Hulsbeek
VVD-lijsttrekker 2022

Kijk ook bij

Dank, medewerkers Afvalstoffendienst gemeente Vught

Graag spreek ik via deze weg mijn oprechte dank uit voor jullie snelle en doeltreffende …