Sint-Michielsgestel verdient meer SP

Beste inwoners van de gemeente Sint-Michielsgestel,

Een sterke en zichtbare SP is nu harder nodig dan ooit, óók in onze gemeente Sint-Michielsgestel. Denk aan goede en menselijke lokale zorg, aan verantwoord en planmatig bouwen als het antwoord op de woningnood. Ook hier willen we inspraak bij de komende energietransitie, en onze eigen bijdrage leveren aan het eerlijker maken van de economie. Wij willen juist ook in onze eigen woonomgeving opkomen voor de gewone man.

De jongste verkiezingen lieten landelijk helaas een teleurstellend resultaat zien. Toch hebben juist in onze gemeente gelukkig relatief veel mensen wél op de SP gestemd. Ook het ledenaantal groeit gestaag. Er lijkt dus veel sympathie voor het gedachtegoed van de SP te zijn.

Daarom doen wij, 5 lokale SP-leden, een beroep op u: meld u bij ons aan om met elkaar te kijken hoe we de SP ook in onze eigen gemeente een gezicht kunnen geven. Door op te komen voor onze eigen burgers, waar en wanneer dat nodig is. We willen starten met uit te zoeken en zichtbaar te maken wat er allemaal speelt in Sint-Michielsgestel, Berlicum, Den Dungen, Gemonde en aangrenzende dorpen en buurtschappen. Wat zit de mensen hoog? En waar willen ze juist graag meer van zien of houden? Met ons vijven willen we daarmee een start maken. Maar met een aantal van u erbij kunnen we meer doen en meer bereiken. Alle hulp is welkom, in elke vorm. Flyeren, samen op een markt gaan staan om informatie op te halen, actief meedoen in een brainstormsessie, onze social media beheren, etc.
Doet u mee? U bent meer dan welkom!

Meld u aan via SP-Sint-Michielsgestel@outlook.com.

Kijk ook bij

N65: Niet zeuren. Er moet wat gebeuren!

Deze aflevering bewijst dat je met modellen alles kunt bewijzen en bewijst daarnaast een ernstige …