Nieuwe actie TV Bergenshuizen: najaarslidmaatschap

Na de zeer succesvol verlopen zomerlidmaatschapactie van Tennis- en padelvereniging Bergenshuizen (bijna 200 nieuwe leden) is er nu een nieuwe actie: het najaarslidmaatschap. Voor € 50 kan men lid worden tot en met maart 2021. Voor dit bedrag kan men gebruikmaken van alle faciliteiten van TV Bergenshuizen (zover deze open zijn i.v.m. coronamaatregelen vanuit de overheid). Ondanks dat Mark Rutte in zijn laatste persconferentie zei dat dubbelen niet zou kunnen, is na overleg tussen KNLTB, NOC*NSF en het ministerie geconcludeerd dat dit wél kan binnen de huidige beperkingen die opgelegd zijn voor het sporten. Officieel is dubbelen dus toegestaan.

Dus maak gebruik van deze actie om kennis te maken met de tennis- en padelsport bij TV Bergenshuizen. Buiten sporten is gezond en in deze tijden is blijven bewegen voor iedereen belangrijk!

Padel
Sinds augustus 2018 beschikt TV Bergenshuizen ook over twee padelbanen. Deze sport is geschikt voor jong en oud, weinig blessuregevoelig en gewoon ontzettend leuk om te doen. Als je een keer wilt komen kennismaken met deze snelst groeiende nieuwe sport in Nederland, nodigen we je graag uit voor een proefles. Deze proeflessen vinden plaats op zaterdagochtend van 9 tot 10 uur en van 14 tot 15 uur.
Wij zorgen voor rackets en de aanwezigheid van een trainer die je de eerste beginselen en regels van padel bijbrengt. Wil je hiervan gebruikmaken, stuur dan een mail naar padel@tvb.nl met je naam, leeftijd en telefoonnummer en wij nemen contact met je op om de proefles in te plannen.

Wat is padel?

Padel is een unieke racketsport en heeft veel weg van tennis en squash. De sport is spectaculair, snel en dynamisch door het gebruik van de wanden. Het strategische karakter van de sport maakt het al snel verslavend omdat je onverwachte rally’s hebt. Het unieke aan padel is dat je gemakkelijk en snel leuke rally’s kunt hebben met je vrienden, ongeacht het verschil in racketervaring.

Kijk ook bij

Onrust onder Vughtse ambtenaren

Vorige week heb ik met enige verbazing in Het Klaverblad het artikel ‘Onrust onder Vughtse …