Info

Aanleveren artikelen en opiniestukken
http://www.hetklaverblad.nl/nieuws-of-nieuwstips-aanleveren/

Nieuws  wordt doorgaans binnen 1 etmaal op de website geplaatst. De eindredactie bepaalt of nieuwsartikelen worden doorgeplaatst in Weekblad Het Klaverblad (papier). Naam, e-mailadres en telefoonnummer verplicht. Anonieme artikelen worden niet geplaatst. Bij nieuwstips wordt door de redactie contact opgenomen met de tipgever.

MEDIA
Foto’s (papier en web)
Stuur foto’s naar info@hetklaverblad.nl. Foto’s kunnen zelfstandig worden geplaatst of als onderdeel van een artikel. Als onderdeel van een artikel altijd de naam van de titel gebruiken, eventueel voorzien van 1, 2 , 3, 4, etc. De naam van de maker wordt op verzoek vermeld. Het Klaverblad betaalt niet voor aangeleverde foto’s, maar zal deze ook niet aan derden ter beschikking stellen. Het Klaverblad heeft het recht de foto’s te hergebruiken met vermelding van de maker.

Video’s
Zend de videolink door naar info@hetklaverblad.nl, voorzien van persoonsgegevens en een korte omschrijving. Na beoordeling zal de video worden geplaatst, indien de inhoud dit toelaat.

Klavertjes (papier en web)
Kleine particuliere advertenties worden door het Klaverblad aangeduid met Klavertjes. Na aanlevering ontvang u een prijsopgave en een betaalverzoek.
hetklaverblad.nl/klavertjesopgeven

Advertorials (paid content) (papier en web)
Advertorials of paid content zijn artikelen met een commerciële bedoeling. Zij worden tussen de redactionele artikelen geplaatst met een aanduiding dat het om een advertorial gaat. Advertorials goedkoper dan banners naarmate de inhoud meer ‘gewone’ informatie bevat. Na aanlevering via info@hetklaverblad.nl ontvangt u van ons een prijsopgave. Tegen een meerprijs kan de advertorial ook in Weekblad Het Klaverblad (papier) worden geplaatst. De tekst kan tegen betaling ook door een correspondent van Het Klaverblad geschreven worden.

Banners (web)
Aanleveren via info@hetklaverblad.nl
Banners zijn reclames in de vorm van foto’s die op een vooraf bepaalde locatie op de website worden geplaatst. Zij worden voorzien van een hyperlink naar een externe website met de bedoeling meer belangstelling voor of omzet van een bepaald product te genereren. Banners kunnen overal op de website worden geplaatst. Bovenaan naast het logo, in de zijbalk, onderaan de artikelenlijst of in artikelen zelf. Banners op dezelfde locatie kunnen worden afgewisseld met andere banners. De prijs is afhankelijk van de locatie, het formaat, het aantal plaatsingen en de plaatsingsduur. Banners hebben diverse vaste formaten.

Aanleveren artikelen en ingezonden brieven (papier)
In een Word-document van max. 250 woorden, voorzien van naam en telefoonnummer, sturen naar info@hetklaverblad.nl. Eventueel bijbehorende foto aanleveren als een jpg-bestand van ongeveer 1 MB, de foto meesturen als bijlage – niet vanuit een fotoprogramma sturen, dit verkleint de foto tijdens het verzenden. Indien gewenst de fotograaf vermelden, foto’s graag voorzien van onderschrift als er personen op staan.
Deadline: vrijdag vóór 12 uur, voor sport: maandag vóór 12 uur.

Bezorgklachten
Bel 073-656 18 29, of mail naar info@hetklaverblad.nl. Voor Sint-Michielsgestel en Den Dungen: bezorgklachten@janenjanmedia.nl.

Verschijning
Oplage: 21.000
Krant verschijnt op woensdag in het verspreidingsgebied: Vught – St.-Michielsgestel – Esch – Den Dungen – Cromvoirt- Helvoirt, Den Bosch tot Vughterbrug.

Opgeven advertenties voor papieren krant:
Deadline: dinsdag vóór 13 uur,
o.v.v. van naw-gegevens, tweewekelijks versturen wij een factuur incl. 21% btw.
info@hetklaverblad.nl.

Zetspiegel
285 x 440 mm

Speciale aanbiedingen
1/4 pagina € 285,- full colour ex. btw zetspiegel 162 x 200 mm
1/2 pagina € 495,- full colour ex. btw zetspiegel 285 x 215 mm
1/1 pagina € 875,- full colour ex.  btw zetspiegel 285 x 440 mm

losse mm prijs € 0,48
GA 1x tarief   (advertentiepagina)
IM  3x tarief   (redactionele pagina)
VP 5x tarief (voorpagina)

Toeslag:
Full colour:   € 75,-
Steunkleur:  € 25,-

Het Klaverblad hanteert, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen, de Regelen voor het Advertentiewezen van de Stichting ROTA.