Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomerwandeltocht Wandelsportvereniging Groot Gestel

3 juli 00:00

Dit jaar houdt Wandelsportvereniging Groot Gestel op zondag 3 juli, na twee jaar, dan toch de 11e zomerwandeltocht. Wandelaars kunnen op deze dag de keuze maken uit verschillende afstanden, te weten 7, 14, 21, 28 en 42 km.

Dus diverse afstanden voor iedereen die plezier beleeft in het wandelen op haar/zijn niveau. De start- en finishplaats is bij Herberg De Poeling, Poeldonk 17 in Den Dungen. Van 07.00-10.00 uur kunnen wandelaars van de 21-28-42 km starten en de 7-14 km lopers van 08.00-13.00 uur. De routes gaan door Berlicum, Middelrode, Heeswijk-Dinther en Loosbroek en lopen in elkaar over, waardoor onderweg kan worden besloten om de wandeling te verlengen of in te korten. Deelnemers krijgen een routebeschrijving mee en de routes zijn beplijd en kunnen ook via GPS worden gelopen.

Pauzeplaatsen
Er zijn onderweg diverse pauzeplaatsen bij horecabedrijven die aan de route liggen. Bij Tuincafé de Witte Zwaan in Berlicum speelt van 10.30 tot 13.30 uur het Brabants Straatorkest de Pannelappen uit Berlicum. Hier zit ook de vaste EHBO-post. Gedurende de dag rijdt ook een mobiele EHBO-post rond. Let tijdens de tocht op overlast door de eikenprocessierups en teken. Draag zoveel mogelijk lange broeken en zorg bij extreme hitte voor voldoende water en hoofdbescherming.

Gezond
Als de weergoden de organisatoren goed gezind zijn, belooft het een gezellige wandeldag te worden. Iedereen die zin heeft om mee te doen, is van harte welkom. Inschrijfgeld bedraagt 4 euro en voor leden van de KWBN 3 euro. Ook kinderen kunnen meedoen; zij betalen tot 12 jaar 1 euro. Wandelen is erg populair en gezond en de routes zijn mooi en verrassend. Er zijn diverse pauzeplaatsen om de wandelaars te ontvangen. Wil je graag meer informatie over deze wandeltocht of over de vereniging, bezoek dan website www.wsv-gg.nl of stuur een mail naar zomertocht@gmail.com. Bellen kan tussen 18.00 en 21.00 uur op 06-25255451.

Gegevens

Datum:
3 juli
Tijd:
00:00
Evenement Categorieën:
,