Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Winterglo’w Oisterwijk

14 december 2018 - 16 december 2018

Het wordt kouder, de feestverlichting hangt al en dus is het snel weer tijd voor WinterglO’w! Dit driedaagse winterevenement voor jong en oud vindt plaats op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december in het centrum van Oisterwijk.

Van shoppen in winterse sfeer, bijzondere optredens en lekker eten en drinken bij één van restaurants en foodtrucks tot de Santa Run, Winterkunst en een ijsbaan, tijdens WinterglO’w wordt het centrum omgetoverd tot een sfeervol winterparadijs.

Beleef de winter op zijn best
Op vrijdag 14 december kun je in het centrum van Oisterwijk van 17.00 tot 22.00 uur Moonlightshoppen. Struin langs de gezellige kraampjes, winkel tot in de late uurtjes en kom kijken naar de optredens van dans-, muziek- en theatergroepen. Ga schaatsen op de ijsbaan van Winter Village of bewonder de expositie van unieke kerstcadeaus bij Gallery van Dun. En ontmoet de kerstman, hij woont voor een paar dagen op de Lind.

Ook op zaterdag 15 en zondag 16 december kun je in het centrum winkelen in winterse sfeer. Op zaterdag zijn er van 12.00 tot 18.00 uur opnieuw vele kraampjes met lekkere, mooie en bijzondere artikelen en kun je weer genieten van muziek- en theateroptredens, Winterkunst en de ijsbaan. Op zondag zijn de winkels open van 12.00 tot 17.00 en kleuren vele kleine en grote Santa’s het centrum rood-wit tijdens de Santa Run. Na afloop is er een gezellige after party.

Meer informatie over WinterglO’w
Meer info over alle activiteiten tijdens WinterglO’w vind je via de website. Daarnaast kun je terecht op de Facebookpagina WinterglO’w Oisterwijk.

Ook op zondag 23 en 30 december zijn de winkels in het centrum van Oisterwijk geopend.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gegevens

Begin:
14 december 2018
Einde:
16 december 2018
Evenement Categorie: