Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vertelpodium Het Lopende Vuur presenteert Vrouwen met Lef!

22 november 2019 20:00

Drie verhalen over drie krachtige vrouwen uit de bijbel, Hagar, Tamar en Ruth. Vrouwen die de moed hadden om de stem van hun hart te volgen. Vrouwen met LEF! ‘LEF!’ vertelt het verhaal van een moeder van wie de dochters uit huis gaan, in de hoop dat ze krachtig in het leven zullen staan en voor zichzelf op durven komen, toegewijd en oprecht. Peterine Kooijmans is een veelzijdig vertelster, expressief, lichtvoetig en inspirerend. Meer over Peterine op www.peterinekooijmans.nl.

In het voorprogramma zullen drie vertellers van de Vertelacademie in Utrecht acte de présence geven. Aaltje Segers vertelt het verhaal van ‘De Bramenplukker’ en Anita van Alphen ‘De Jongen die altijd Pech had. Het komende seizoen zullen meerdere studenten van de vertelacademie onze gast zijn. www.vertelacademie.nl

We beginnen om 20.00 uur. De verhalen worden verteld in een gezellig huiskamer op Nieuwstraat 26 in Den Bosch. We worden weer gastvrij ontvangen door Anke en Jan Krielaars met koffie, thee en een koekje in de pauze. De toegangsprijs is € 10 inclusief. Reserveren is gewenst (de avonden worden druk bezocht) en kan via info@hetlopendevuur.nl. U bent meer dan welkom.

Gegevens

Datum:
22 november 2019
Tijd:
20:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Fam. Krielaars
Nieuwstraat 26
's-Hertogenbosch, 5211 NL
+ Google Maps